Lär dig leva sockerfri : en självhjälpsbok vid sockerberoende (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2020-12-09
Förlag
Vulkan
Medarbetare
Evgeny Photography (foto)
SAB
Vcbb
ISBN
9789189219991
Lär dig leva sockerfri : en självhjälpsbok vid sockerberoende (häftad)

Lär dig leva sockerfri : en självhjälpsbok vid sockerberoende

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-12-09
322
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Här har du boken du egentligen inte vill ha, men som du förmodligen behöver om du kommit så långt som till att hålla den i handen. Vi har känt alla de känslor du ser på bilderna, alla komna ut av en kost som kroppen inte behöver.
Beroendet av socker, snabba kolhydrater och processad mat är ett missförstått, underskattat och skambelagt problem som många har men som samhället inte erkänner. Varför kan inte du vara som "alla" andra och bara ta en bulle, i stället för att länsa fatet när ingen ser och sedan skämmas för ditt eget beteende?
Låt oss avslöja något för dig - Om du har kontrollförlust över maten kan du lika lite kontrollera mat/sockerintaget på ren viljestyrka, som du kan hålla igen vid magsjuka - viljestyrkan räcker inte.
För att kunna hantera det du äter bortom kontrollförlusten som beroendet ger, krävs verktyg som inte bara har fokus på tallriken. Den processade maten är problemet - men lösningen hittas i förhållningssättet till livet. Denna bok hjälper dig att göra resan till det liv du önskar att leva. Ett liv där du sätter dig själv i första rummet.
Lär dig leva FRI, så du kan leva livet på riktigt i stället för att äta det.
"Vi som har sjukdomen har kontrollförlust och behöver hjälp av specialistutbildade yrkespersoner. Är du inte beroende men äter ohälsosamt med "socker" så ger boken även dig massor av kunskap om hur du kan ändra din livsstil".
Bitten Jonsson
"Du har framför dig en bok som alla borde läsa och verkligen stanna upp och både tänka över och "känna in". Anna Hallén Buitenhuis
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lär dig leva sockerfri : en självhjälpsbok vid sockerberoende
 2. +
 3. Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerbero... av Bitten Jonsson, Pia Nordström (inbunden).

Köp båda 2 för 511 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lär dig leva sockerfri : en självhjälpsbok vid sockerberoende. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hjälp till självhjälp
  Per Almquist, 3 februari 2022

  Många kan nog känna igen sig i att man "börjar om" och "tar nya tag" på måndag ... varje måndag!
  I denna bok får läsaren inte bara svar på varför det tycks vara helt omöjligt att låta bli godisskålen, utan också handfasta tips om vad man kan göra. Boken lär också läsaren att man ska vara snäll mot sig själv och inte döma sig själv när man råkar rama dit. Här finns planer som kan skräddarsys efter ens egna individuella behov med plan B och C för att säkerställa att man når sina mål.

Visa alla 1 recensioner