Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2023-08-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
210 x 150 x 13 mm
Vikt
330 g
SAB
Qcb
ISBN
9789189547162
Rensa ut & lev lättare : en smart guide till ordning hemma (häftad)

Rensa ut & lev lättare : en smart guide till ordning hemma

Häftad,  Svenska, 2023-08-21
240
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Vi drömmer alla om ett hem som ger både lugn och energi. Vi vill slippa mötas av energislukande röra när vi kommer hem och att städa blir en fröjd när var sak har sin plats. Plötsligt känner vi att vi vill göra oss av med alla betungande prylar som bara står och samlar damm. Och så sätter vi igång, allt ska ut! En kvart senare står vi i en ännu värre röra och orkar inte ta i en pryl till. Rensa ut och lev lättare - en smart guide till ordning hemma är receptboken som lugnt och strukturerat guidar dig till ett harmoniskt hem med ett tydligt fokus på miljö och hållbar konsumtion.

På femtiotvå veckor, fördelat på fyrtiosju veckor med uppgifter i olika teman och fem veckors välförtjänt semester, når du ditt mål. Följ vecka för vecka eller välj ut det som passar dig. Låt dig inspireras att nå harmoni på ett harmoniskt sätt.
Boken innehåller också intervjuer med bland annat en psykolog specialiserad på samlarbeteende och en yoga-instruktör som sålde alla sina saker för att leva ett lättare liv.
Denna utgåva är en uppdaterad version i mjukband av boken som kom ut 2014.

Eva Maria Karlander är civilekonom och diplomerad friskvårdsterapeut och är särskilt intresserad av stresshantering. Vad som stressar oss är individuellt men en stressfaktor kan vara ett rörigt hem där sakerna har tagit över. För Eva Maria är det viktigt att kunna komma hem till ett trivsamt hem där hon kan koppla av och tanka ny energi. Ordning och reda frigör tid och utrymme för nya upplevelser. Det ska vara enkelt och kännas bra att bjuda hem vänner. För några år sedan upplevde hon att hennes eget hem utgjorde en energitjuv. Då startade hon ett projekt att rensa ut och bloggade längs vägen om sina med- och motgångar.

Boken har en pedagogisk framtoning med tydliga steg-för-steg-anvisningar. Den är inspirerande och medryckande samtidigt som den har en bra struktur och snygg formgivning. Rensa ut & lev lättare är en peppande bok för den som vill skapa mer harmoni i sitt hem.
BTJ-häftet nr 13, 2023. LektörCarola Forslund
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rensa ut & lev lättare : en smart guide till ordning hemma
  2. +
  3. Konsten att beskära : träd och buskar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konsten att beskära : träd och buskar av Eva Robild, Georg Grundsten (inbunden).

Köp båda 2 för 379 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »