Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2011-07-29
Upplaga
1
Förlag
LUX Publica
Medarbetare
Jikander, Theodor (form) / Hildonen, Anneli (foto)
Illustratör/Fotograf
Michele Zamparo
Dimensioner
230 x 175 x 20 mm
Vikt
700 g
SAB
Rai
ISBN
9789197954006

Yoga Erotica

(19 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-07-29
236
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad kan vi i väst lära oss av en mångtusenårig filosofi som yoga när det gäller sexualitet och erotik? Ganska mycket visar det sig.

Yogaläraren och författaren Karin Björkegren Jones tar dig med på en resa genom yogan och andra orientaliska filosofier. I Yoga Erotica blandar hon egna erfarenheter och resonemang med fakta, intervjuer och träningskapitel, singel- och paryoga, tillits- och avslappningsövningar, och sexiga ställningar inspirerade av Kama Sutra. Yoga Erotica hjälper dig och din partner att bygga upp en mer kärleksfull och sexuellt laddad relation. Boken beskriver också hur du på egen hand kan bygga upp din kroppskännedom och självkänsla med yogan.

Yoga Erotica är en vacker och inspirerande yogabok för både nybörjaren och den vana yogautövaren.

- - -

OM KARIN BJÖRKEGREN JONES

Karin är 47 år, journalist, författare och av YogaAlliance diplomerad yogalärare.
Karin driver yogastudion YogaVita i Båstad och ger workshops i både Sverige och utomlands. Karin är en hängiven och entusiasmerande yogalärare, som drivs av att förmedla yogans budskap. Hon har byggt upp en stor kundkrets under ett årtiondes aktivt arbete med yogan.
-- Yoga är min bästa pensionsförsäkring. Yogan har gjort mig gladare, starkare både fysiskt och psykiskt och jag står stadigare med fötterna på jorden sedan jag började yoga. Yogan gör att man gillar sig själv och så klart avspeglar det sig positivt på ens sexliv. Yogan gör inte bara din kropp smidigare, du lär dig att andas djupare och att vara här och nu. Tre bra saker som du sedan kan ta med dig in i sängkammaren, säger Karin.
Karin har tidigare skrivit yogaböckerna Yoga för kvinnor (Prisma) och Yoga för livet (Norstedts). Karin har också gett ut tre instruktionsfilmer om Ashtangayoga i olika svårighetsgrad, och i våras kom den omfattande filmserien Yoga Liv, elva yogainstruktionsfilmer producerade av Pan Vision.

- - -

-- Yoga Erotica innehåller fler än 50 övningar och ställningar och över 100 bilder, men också tydliga förklaringar och resonemang kring vad de är bra för och hur du ska utföra dem.

-- Ställningarna och övningarna kommer att sporra ditt sexliv även om du aldrig har provat yoga tidigare. Samtidigt handlar boken inte bara om sex, utan även om ditt allmänna kroppsliga välbefinnande.

-- Det är naket, sensuellt och stimulerande. Sex modeller mellan 26 och 46 år, varav två par, utför ställningarna och övningarna i boken.

-- Boken är en ovanlig trycksak med ett mjukt lintyg på hårdpärmen, endast kopparfolie på omslaget och ett midnattsblått och ett vinrött sidenbokmärke.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Yoga Erotica
 2. +
 3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 335 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Yoga Erotica. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vacker, inspirerande
  Sofie O, 26 oktober 2014

  Jag tycker det är en mycket vacker och inspirerande bok, den känns också mycket personlig på ett fint sätt. Foton, lay-out och upplägg känns väldigt bra gjort!
  Perfekt gåva och gå-bort-present!
  Passar kanske främst för någon som är i en relation men har många delar för hur man utvecklas sin egen sexuella energi.
  När jag gjort övningar har jag märkt att jag har haft frågor hur jag ska göra övningar och inte helt förstått hur jag ska utföra dessa utan fått söka i andra böcker och p... Läs hela recensionen

 2. Vacker bok med vackert innehåll.
  Totte, 23 april 2014

  Blev glatt överraskad när boken kom med posten. Den har ett vackert utförande med någon form av grövre "tyg" som den är inbunden i. Därtill är den minimalistisk vad gäller att avslöja innehållet i boken. Kort sagt en mycket fin bok att ha i hyllan (eller kanske snarare vid sängen....).

  Innehållet var mycket informativt och efter att läst kapitel ett och två så var jag redan inne på bokus.com och beställde fler böcker i ämnet för att fördjupa mig. Den andra halvan av boken innehåller ... Läs hela recensionen

 3. Jag skriver aldrig recensioner. Varför vet jag inte....
  Marika Nilsson (Rom), 9 januari 2014

  Jag skriver aldrig recensioner. Varför vet jag inte. Läsa tycker jag ju om...
  Så beställer jag hem Yoga Erotica av Karin Björkegren Jones. Det är som om den talar till mig bara genom det där diskreta och därför oerhört vackra omslaget. Det är perfekt för att inga barn ska få för sig att snoka men ger ändå känslan av romantik...sexets syster.
  Boken ropar; kom och ta mig...ja, precis som en erotisk bok ska.
  Därför klickar jag hem den.
  Jag och Karin delar en del saker i livet. V... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Karin Björkegren Jones