Steampunk-sagor : berättelser från en svunnen framtid (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2015-09-01
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Medarbetare
Melin, Annika (förf.) / Olausson, Marcus (förf.) / Flintberg, Björn (förf.) / Tillberg Mattsson, Rose (förf.) / Sandberg Holstensson, Petra (förf.) / Wiklund, Ingemar (förf.) / Reberg, Mikael (förf.) / Stenfeldt, Karin (förf.) / Ullerud, Eva (förf.) / Eklöf, Jannice (förf.) / Ambrose Karlsson, Pebbl
Dimensioner
210 x 140 x 20 mm
Vikt
351 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789198216127
Steampunk-sagor : berättelser från en svunnen framtid (kartonnage)

Steampunk-sagor : berättelser från en svunnen framtid

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2015-09-01
199
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Steampunk-sagor : berättelser från en svunnen framtid Kan levereras innan julafton
?Steampunk? kan förklaras som en återskapning av en alternativ historia. Det är det sena 1800-talet som det kunde ha varit, om personer som Ada Lovelace och Jules Verne hade fått se sina visioner om framtiden förverkligas i sin egen tid. Genren har sitt ursprung i dåtidens science fiction men har på senare tid fått ett uppsving och tagit en ny form.

I SteampunkSagor tolkar 15 författare sina egna visioner av kulturen i 16 ångande noveller, som sträcker sig över en rad genrer från skräck och spänning till humor och romantik. Genom hela boken känner man en tydlig doft av mekanisk ånga och kan höra kolvarnas slag i stora och små maskiner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Steampunk-sagor : berättelser från en svunnen framtid
 2. +
 3. Jag skriver till dig från ett avlägset land ... : mystik och livssyn hos Gunnar Ekelöf och Sven Delblanc

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag skriver till dig från ett avlägset land ...... av Lars Ahlbom, Karin Levander, Helene Blomqvist, Görel Cavalli-Björkman, Johan Cullberg (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Steampunk-sagor : berättelser från en svunnen framtid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En godispåse full med kugghjul och pysande ånga
  Sandra Petojevic, 10 februari 2017

  Steampunksagor. Berättelser från en svunnen framtid (Whip Media, 2015) är en härlig godispåse med riktigt läckert omslag, full med karameller såsom snurrande kugghjul och pysande ånga, en suggestiv VR-upplevelse i ett mutoskop, en bisarr western där ett tåg överfalls av alver på zombieelefanter, en surrealistisk betraktelse om livet före och efter en olycka i strid, en vemodig ballongfärd från ett pesthärjat Stockholm, en spegelbild som varnar för framtiden, ett experiment som går snet... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner