Symbolens Skugga (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
433
Utgivningsdatum
2020-06-25
Förlag
Kräm Kommunikation
ISBN
9789198314540
Symbolens Skugga (e-bok)

Symbolens Skugga E-bok

Blodsbandskrönikan del 2

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-06-25
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Efter den tumultartade upplösningen på Valåsens gods, huset som sprängdes på Limhamn och mellanlandningen på skyddsgården i Dörröd skickas Marcus och kollegorna utomlands för att förbereda sig inför kampen mot organisationen. Under arbetet med att kartlägga och komma underfund med hur allt hänger ihop inser de snart att brödraskapets nätverk, resurser och historik är långt mer skrämmande än de först trott.
Det börjar även gå upp för dem att de befinner sig mitt i en utstuderad plan vars förödande konsekvenser kommer bli oöverskådliga om den sätts i verket.
Marcus, Sara, Peter och Maria kastas in i en febrig kamp mot klockan för att förhindra en stundande katastrof. Kommer de hinna i tid? Och vem kan de egentligen lita på?

Symbolens Skugga är del två av tre i Blodsbandskrönikan. Författaren har hämtat inspiration från historiska och nutida verkliga händelser som vävts samman till en spännande berättelse i högt tempo.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hansson John Fredrik

  • Profetians Tid

    Hansson John Fredrik

    Världen är i kaos efter attentatet i Malmö. Lina Hultberg har utsetts som ansvarig för den kommande utredningen och hon befarar det värsta när det gäller Marcus och Maria. Snart befinner hon sig i ett inferno av händelser där fienden hela tiden ty...

  • Osynlig Makt

    Hansson John Fredrik

    Osynlig Makt är den inledande boken i trilogin Blodsbandskrönikan. Böckerna omfattar tre delar och är inspirerade av historiska och nutida verkliga händelser som vävs samman till en spännande berättelse i högt tempo. DE VERKAR MITT BLAND OSS, DOLD...