Nosework : studiehandledning. Del 2, Tävlingskurs & avancerad kurs (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
31
Utgivningsdatum
2018-03-15
Förlag
Klickerförlaget Göteborg
Medarbetare
Gunnarsson, Lena (red.) / Aust, Ludvig (form) / Karlsson, Malin (foto)
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
65 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789198425789
Nosework : studiehandledning. Del 2, Tävlingskurs & avancerad kurs (häftad)

Nosework : studiehandledning. Del 2, Tävlingskurs & avancerad kurs

Häftad Svenska, 2018-03-15
129
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Nyfiken på nosework?
Är du instruktör och vill ha tips på kursupplägg? Eller har du en träningsgrupp som vill följa ett upplägg tillsammans? Du kanske tränar på egen hand men vill ha en struktur att luta dig mot? Då är den här studiehandledningen för dig!

Den bygger på boken Nosework - allt du behöver veta (Klickerförlaget, 2016), skriven av Helena Lindhe och Britt Nylund, och är baserad på beprövad erfarenhet: Helena och Britt har hållit ett hundratal kurser i den här fantastiska sporten. Varje kurs är på fyra tillfällen ā två och en halv timme och tiden är anpassad för max sex deltagare. Men givetvis kan du göra som du vill - använd hela upplägget rakt av eller inspireras av det och använda vissa delar. Studiehandledningen innehåller ett upplägg för en tävlingskurs och en avancerad kurs, båda för doften eukalyptushydrolat. (Det finns även en studiehandledning för grundkurs och fortsättningskurs i ett eget häfte.)

Alla tips bygger på att du och din hund ska ha en rolig stund tillsammans. Ge din hund ett meningsfullt liv - börja träna nosework!

Helena Lindhe och Britt Nylund är instruktörer i allmänlydnad, bruks- och tävlingslydnad samt nosework. De har stor erfarenhet av att arrangera kurser, läger, tävlingar och andra noseworkinspirerade aktiviteter. Britt har tre labradorer som tränar bruks, lydnad, specialsök och jakt. De tävlar framgångsrikt i bruks och lydnad. Helena har en schäfer och en golden retriever som tränas och tävlas i nosework, lydnad och spår.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nosework : studiehandledning. Del 2, Tävlingskurs & avancerad kurs
  2. +
  3. Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs ... av Britt Nylund, Helena Lindhe (häftad).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Nosework : studiehandledning. Del 2, Tävl...