Det är enkelt och bekvämt att lyssna på ljudböcker i din mobil eller surfplatta. Det enda du behöver göra är att ladda ner dem offline och börja lyssna direkt i Bokusappen. Efter att du köpt böckerna på Bokus.com finns de tillgängliga både på mina sidor och i Bokusappen.

Tanken är att alla som älskar att lyssna på ljudböcker ska kunna göra det snabbt, enkelt och smidigt. Vi tar hand om dig hela vägen från att du köpt ljudboken till att du lyssnar i Bokusappen.

Fördelen med att köpa digitala ljudböcker är att du har så många fler böcker att välja mellan. Just nu har vi över 20 000 böcker i sortimentet. Hos oss finns alla de nya svenska titlarna men också internationella boknyheter och klassiker. Vi har ljudböcker på 8 olika språk och utökar ständigt med nya spännande titlar och språkområden.

I ditt bibliotek på Mina sidor får du en bra överblick över vad du köpt och hur långt du kommit i varje bok. Ifall du skulle förlora din mobil eller surfplatta kan du alltid hämta dina böcker igen. Dina böcker sparas även i Bokusappen och också tryggt i vår molntjänst. Du kan sortera dina böcker efter titel, författare eller senaste lästa.

Har du en Androidtelefon kan du köpa dina ljudböcker direkt i appen men också, om du föredrar det, direkt på Bokus.com. När du hittat boken du söker tar köp och nedladdning mindre än en minut.

Köpta böcker kan även laddas ner som mp3-filer från Mina sidor, om du vill lyssna på böckerna via datorn eller annan läsare.

Fler fördelar med nedladdningsbara ljudböcker:

  • Bokusappen håller reda på var i boken du lyssnade senast och synkar mellan alla dina enheter.
  • Dela och kommentera boken direkt till dina vänner på Facebook.
  • Du kan köpa nya ljudböcker var du än är, så länge du har ett trådlöst nät eller 4G-täckning.
  • Du kan ha med dig många ljudböcker utan att de väger något extra i fickan. Du slipper beslutsångesten inför resan och kan ta med dig alla ljudböcker du har.

Så här enkelt kommer du igång!