Kniv (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harry Hole (del 12)
Utgivningsdatum
2019-06-26
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Per Olaisen
ISBN
9789100179083
Kniv (e-bok)

Kniv E-bok

(19 röster)  |  Läs 5 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-06-26

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Harry Hole har förlorat allt. Han har blivit utkastad av Rakel, förlorat jobbet som utredare och dricker nu hårdare än någonsin. Bottenkänningen är redan ett faktum. Men när Harry vaknar en dag, kraftigt bakfull och med händerna och lakanen indränkta i blod, inser han att han ännu har en bit kvar att sjunka. De följande dagarnas händelser tvingar ut honom på en gastkramande jakt - inte bara på en ökänd gammal fiende, utan även på den mörka hemlighet som ligger dold i en natt han inte kan minnas. "Kniv" - den tolfte boken i serien - tar vid där förra boken "Törst" slutade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Kniv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kan inte sluta läsa
  JLo, 1 november 2019

  Åh...så spännande...speciellt 2:a halvan ... dock undrar jag lite över den svenska översättningen? Varför skriva systembolaget när alla vet att Norges motsvarighet heter Vonmonopolet?

 2. Vassaste Kniven i lådan
  Gusbelca, 2 september 2019

  Välskriven och med intressant story. Nesbö har nu också med lite norsk samhällskritik. Kul och intressant. Musikintresset går som en röd tråd, vilket jag glömt sedan tidigare böcker och är också ganska kul.
  Rekommenderas varmt.

 3. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 8 augusti 2019

  Boken Kniv är den tolfte boken av Jo Nesbø i hans serie om Harry Hole. Jag har inte läst dom sju första böckerna i serien, men från och med den åttonde boken Pansarhjärta, så har jag sen läst dom följande, Gengångare, Polis, och Törst. Alla har varit mycket, mycket bra.

  Jag har även läst fyra andra böcker av Jo Nesbø som är helt fristående. Huvudjägarna, Sonen, Blod på Snö, och Midnattssol, som jag även dom tyckte var mycket, mycket bra.

  Och nu har jag då alltså läst den s... Läs hela recensionen

 4. Nesbö alltid ett säkert kort!
  Marie Andersson, 29 juli 2019

  Spännande o absolut läsvärd men inte den bästa i Harry Hole-serien. En del sammanträffanden i handlingen är lite väl orealistiska o kanske lite förutsägbara. Språkmässigt är Nesbös böcker jättebra, lättlästa men innehållsrika.

 5. Nesbo håller stilen
  Michael, 25 juli 2019

  Harry Hole går över trösklar och in i de mörkaste rum - och jag följer honom gärna. För hur hopplöst och förtvivlat läget än blir, så bjuds det tung spänning och oväntade vändningar längs vägen, som gör det väl värt att våga följa.
  Mycket bra, som vanligt!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Jo Nesbø