Draken i rummet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2020-02-14
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Ristilä, Kai (form)
SAB
Lz Platen, von Gunilla
ISBN
9789100180898
Draken i rummet (inbunden)

Draken i rummet

Inbunden Svenska, 2020-02-14
199
Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 8 2020.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den osannolika askungesagan om Günel Anip, flyktingflickan i förorten som blev Gunilla von Platen, superentreprenör i näringslivets topp med klackarna i de kungliga salongerna. I "Draken i rummet" berättar Gunilla personligt om sitt liv - från såväl karriären som om det privata och mörka - mamman som sköts framför hennes ögon, äktenskapet där hon levde under psykisk terror och mordet på Veronica, hennes bästa vän. Men det handlar också om makten, männen, miljonerna och motgångarna, hur hon som kvinna fått slåss för respekt och en position i en manlig bastion, både som flicka med åtta syskon i ett strängt religiöst hem och i toppen av näringslivet. Hon är entreprenören, filantropen och företagsledaren med världen som arbetsfält, men som aldrig glömmer sin bakgrund. Gunilla von Platen är idag en av Sveriges mäktigaste drakar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Draken i rummet
  2. +
  3. Den litterära biografin : Symposium, avhållet i Kungl. Vitterhets-, historie- och antikvitetsakademien den 18-19 februari 1988

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den litterära biografin : Symposium, avhållet i... av Magnus Von Platen (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Draken i rummet