Rovet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Trollogi (del 1)
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2022-09-05
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Originaltitel
Rovet
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
223 x 143 x 27 mm
Vikt
463 g
SAB
Hc
ISBN
9789100195151
Rovet (inbunden)

Rovet

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2022-09-05
224
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En pojke försvann, det är länge sedan. Tjugo år senare försvinner en pojke till. Susso är den som anar vidden av det som skett. För detta kommer hon att jagas. Men vem jagar henne? Rovet handlar om de väsen som i dagligt tal kallas troll. Rör det sig om djur som blir något annat eller något annat som blir djur? Det vet man inte. Däremot vet vi att de inte är ofarliga. De kan förvrida huvudet på folk och föda tankar av destruktivt slag. Den som har ett troll innanför rocken äger makt över andra människor. Men det är en nyckfull makt, omöjlig att råda över. Rovet är den första delen i Stefan Spjuts trollogi. Den har sitt ursprung i romanen Stallo, men är så omskapad att det rör sig om ett helt nytt verk. Romanen kommer att följas av "Vargarnas by" och "Gamlan".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rovet
 2. +
 3. En saga

De som köpt den här boken har ofta också köpt En saga av Stephen King (inbunden).

Köp båda 2 för 473 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rovet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läs Stallo istället för denna omarbetade kopia
  Braxwall, 14 november 2022

  Precis samma historia som Stallo med den skillnaden att berättarperspektivet har förändrats och att helheten blivit sämre. Tycker det är en ren bluff att paketera om en befintlig bok på detta sätt! Läs originalet istället.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 30 september 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken, Rovet, av författaren Stefan Spjut, är en omarbetning av boken Stallo, som kom för tio år sedan. Jag läste Stallo då, och tyckte mycket om den. Nu har jag läst den förkortade och omarbetade utgåvan, Rovet, och jag tyckte även om den. Det är den första boken i en planerad trilogi, och jag ser fram mot att läsa kommande böcker i serien.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Stefan Spjut