Superhälsa! : friskare, fräschare livsstil med recept från LA (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2015-08-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Bjelkstam, Stephanie (foto)
Dimensioner
261 x 195 x 23 mm
Vikt
893 g
SAB
Qcab
ISBN
9789113066653

Superhälsa! : friskare, fräschare livsstil med recept från LA

(13 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-08-05

Slutsåld

Följ med på en roadtrip längs Kaliforniens kust - den hälsosamma maten och livsstilens mecka.

Välkommen till Marita Karlsons gröna kök i Venice, Kalifornien. Här lagar hon sina favoritrecept som alla bygger på hälsosamma och naturliga ingredienser. Det är allt från enkla vardagsfrukostar och härliga helgbruncher till matiga lunch- och middagsrätter. Däremellan nyttig festmat, sunda sötsaker, snacks, juicer, smoothies och renande detoxmat - allt näringsriktigt och energivande med naturliga superingredienser.

Dessutom får vi följa med Marita till några av hennes smultronställen längs den kaliforniska kusten, som också bidrar med några av sina typiska rätter.

I Superhälsa! får vi följa med på en hälsoresa i ordets rätta bemärkelse. Massor av läckra recept men även inspiration till en hälsosammare och naturligare livsstil.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Superhälsa! : friskare, fräschare livsstil med recept från LA. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Superhälsa
  -, 22 september 2015

  Inspirerande bok med frächa recept. Får genast lust att prova allt. Funderar man på att lägga om livsstil så får man verkligen en kick och jag rekommenderar den varmt.

 2. Inspirerande
  Therese, 24 augusti 2015

  Mycket inspirerande och väldigt vacker! Förra boken handlade mest om drycker, denna mer om mat. Vackra bilder och trevlig läsning!

 3. Underbar!!!!
  nina bjurström, 21 augusti 2015

  Älskar boken både för ögat o gommen....Man blir glad..REKOMDERAR DENNA BOK AV HELA MITT HJÄRTA. Fyll med inspiration:):):).. Blir glad i själen

 4. Inspirerande
  Helene Karlsson, 20 augusti 2015

  Glad att se så många fina bilder och underbara recept för ett hälsosammare tänk.
  Längtar att få böra prova allt.

Visa alla 4 recensioner