Duktighetsfällan : en överlevnadshandbok för prestationsprinsessor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113079837

Duktighetsfällan : en överlevnadshandbok för prestationsprinsessor E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-10-12

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Allt fler människor - framförallt unga kvinnor - drabbas av stress och utmattning. 70% av dem som söker hjälp på Stressmottagningen är i trettiofemårsåldern och har arbetat i mindre än tio år. Ändå har de tydliga symptom på utbrändhet som sm sömnsvårighter, trötthet, magproblem, ständiga infektioner och depressioner. De har hamnat i duktighetsfällan, eftersom de oftast har enorma krav på sig sjäva och förväntningar på vad se ska prestera, enligt Aleksander Perski, stressforskare och chef för Stressmottagningen.
Med den här boken vill vetenskapsjournalisten Joanna Rose och Aleksander Perski beskriva vilka psykologiska krafter och samhällsmekanismer som gör att så många unga kvinnor drabbas. Men de vill också betona att det går att undvika att hamna i fällan genom att finna balans mellan egna krav och lusten samt förmågan, istället för att söka bekräftelse genom prestationer. Här varvas grundfakta med praktiska tips om vad som går att göra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Duktighetsfällan : en överlevnadshandbok för prestationsprinsessor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Faktastisk!
    Vombat, 22 december 2019

    Igenkänningsfaktorn är hög. Väldigt bra bok. Kan inte annat än att skriva att den är fantastisk att läsa. Ville inte sluta läsa när jag väl börjat några sidor. Rekommenderar verkligen att läsa boken om du också är en duktig jävel på allt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna