En halv värld bort (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
392
Utgivningsdatum
2019-10-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Hanna Svensson
Originaltitel
Half a World Away
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
218 x 142 x 32 mm
Vikt
572 g
SAB
Hce
ISBN
9789113097411
En halv värld bort (inbunden)

En halv värld bort

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-10-23
239
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
?Den är så himla fin. Jag var inte beredd på att älska den så mycket som jag gör.?
Johanna Lundin, Go'kväll

Mike Gayles En halv värld bort är en känslosam och gripande berättelse om två syskon vars förutsättningar plötsligt ändrades och som gav den ena ett liv som den andra enbart kunnat drömma om. Och när de ställs inför det faktumet, hur ska de gå vidare med sina liv?

Kerry Hayes vet exakt vem hon är: ensamstående mamma, städare och Mariah Careys största fan. Uppvuxen på olika fosterhem runt om i London har hon inte haft ett helt lätt liv. Ända sedan hon var liten har hon drömt om att återse sin lillebror som adopterades bort när de båda var små.

Noah Martineau tror sig veta exakt vem han är: en framgångsrik brottmålsadvokat, med fru och barn och ett stort hus. Han har aldrig blickat bakåt, hans föräldrar har alltid gett honom ett kärleksfullt bemötande, och den lilla detaljen att de har olika färg på sin hud har aldrig haft någon betydelse.

Trots det så är det något som har skavt i honom hela hans liv utan att han har kunnat sätta fingret på vad det är. Plötsligt står Noah öga mot öga med ett förflutet han aldrig tidigare ägnat en tanke.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En halv värld bort
 2. +
 3. Evvie Drake börjar om

De som köpt den här boken har ofta också köpt Evvie Drake börjar om av Linda Holmes (inbunden).

Köp båda 2 för 431 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En halv värld bort. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En stark och gripande berättelse
  veronicas_bok_bak_liv, 10 mars 2020

  Det här var en bok som jag både läst och hört mycket lovord om och mina förväntningar var höga. Boken är välskriven med ett bra och lättläst språk som flöt på. Väldigt bra karaktärsbeskrivningar som gjorde att det kändes som att jag kände Kerry och Noah och de var lätt att ta dom till mitt hjärta. Boken är skriven parallellt mellan Kerry och Noah och det gjorde det var enkelt att hänga med i storyn och deras känslor och tankar. De höga förväntningar som jag hade på boken infriades med råge, ... Läs hela recensionen

 2. Underbar! Läs!
  Villivonkansbooks, 16 december 2019

  På många ställen har jag läst fina lovord om En halv värld. Det har gett mig enormt höga förväntningar på boken och det gjorde också att när jag började läsa boken var jag aningen skeptisk, för jag var rädd att bli besviken. Men oj så roligt det är när ens förväntningar infrias! Boken är lika fantastisk och underbar som jag hoppades! Berättelsen om syskonen Kerry och Noah/Jason som adopterades bort som små och försvann ur varandras liv, berör på djupet. De har båda levt sina liv i samma stad ... Läs hela recensionen

 3. En vacker och känslosam berättelse!
  Lollos bokhörna, 24 november 2019

  En varm, känslosam och väldigt vacker berättelse om två syskon som skiljs åt när de bara är två och tio år. Kerry har längtat och letat efter sin lillebror i trettio år, skrivit brev till honom och hoppats att breven ska nå honom. Han vet inte om att hon finns! När de väl möts ställs världen på ända och sätter igång en serie händelser som kommer förändra deras liv.

  En väldigt vacker bok om hur viktigt det är att veta sin bakgrund, var man kommer ifrån. Det är en berättelse om att sök... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mike Gayle