En halv värld bort (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
392
Utgivningsdatum
2019-10-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Hanna Svensson
Originaltitel
Half a World Away
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
SAB
Hce
ISBN
9789113097411
En halv värld bort (inbunden)

En halv värld bort

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-10-23
189
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast onsdag 18 december kl. 17:30 för leverans innan julafton

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Kerry Hayes vet exakt vem hon är: ensamstående mamma, städare och Mariah Careys största fan. Uppvuxen på olika fosterhem runt om i London har hon inte haft ett helt lätt liv. Ända sedan hon var liten har hon drömt om att återse sin lillebror som adopterades bort när de båda var små. Varje år skriver hon brev till honom, men de verkar aldrig komma fram, tills en dag när hon får ett sms.

Noah Martineau tror sig veta exakt vem han är: en framgångsrik brottmålsadvokat, med fru och barn och ett stort hus i Primrose Hill. Han har aldrig blickat bakåt, allt han någonsin behövt har funnits där i hans absoluta närhet. Hans föräldrar har alltid gett honom samma kärleksfulla bemötande som hans syskon, och den lilla detaljen att de har olika färg på sin hud har aldrig haft någon betydelse.

Trots det så är det något som skaver. Något som har skavt i honom hela hans liv utan att han har kunnat sätta fingret på vad det är. Men har man alltid hållit en dörr hårt stängd inom sig, så spiller det lätt över på andra områden i livet.

Samtidigt som hans äktenskap knakar i fogarna håller en kraftig vindpust på att blåsa upp dörren på vid gavel. Och plötsligt står Noah öga mot öga med ett förflutet han aldrig tidigare ägnat en tanke.

En halv värld bort är en känslosam och gripande berättelse om två syskon vars förutsättningar plötsligt ändrades och som gav den ena ett liv som den andra enbart kunnat drömma om. Och när de ställs inför det faktumet, hur ska de gå vidare med sina liv?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En halv värld bort
  2. +
  3. En sång för Hedda

De som köpt den här boken har ofta också köpt En sång för Hedda av Annika Estassy (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En halv värld bort. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En vacker och känslosam berättelse!
    Lollos bokhörna, 24 november 2019

    En varm, känslosam och väldigt vacker berättelse om två syskon som skiljs åt när de bara är två och tio år. Kerry har längtat och letat efter sin lillebror i trettio år, skrivit brev till honom och hoppats att breven ska nå honom. Han vet inte om att hon finns! När de väl möts ställs världen på ända och sätter igång en serie händelser som kommer förändra deras liv.

    En väldigt vacker bok om hur viktigt det är att veta sin bakgrund, var man kommer ifrån. Det är en berättelse om att sök... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om En halv värld bort