Galgbergets väktare (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (328.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Maria Wern (del 22)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2021-04-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113101545
Galgbergets väktare (ljudbok)

Galgbergets väktare (ljudbok)

(57 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-04-09

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Maria Wern har drabbats av en tragedi. Hennes man Björn är förlamad från nacken och nedåt och Maria sköter om honom i hemmet. När ett lik hittas i vattnet nedanför Högklint tvingas hon ge mer ansvar till de personliga assistenterna. Trots att hon litar på dem är det något som skaver.

Nittonåriga Elin Rute väcks på midsommarnatten för att upptäcka att hennes älskade, Oliver, ligger mördad utanför sommarhuset i Djupvik. Hennes föräldrar beter sig oerhört märkligt, och Elin tvingas göra något som kommer att plåga henne länge efteråt.

Galgberget i Visby är en gammal avrättningsplats. Gruppen som kallar sig Galgbergets väktare har tagit som sin uppgift att peka ut förrädare och döma dem till historiska straff. Ledaren låter hellre bilan falla än benådar.

I Galgbergets väktare brottas Maria Wern med en mördare vars motiv är höljt i dunkel, samtidigt som en katastrof har vänt upp och ned på hennes privatliv. På klassiskt Anna Jansson-manér binds den spännande deckargåtan samman med fascinerande och skrämmande nedslag i historien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Galgbergets väktare. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. När är nästa bok beräknad? :)
    -, 27 april 2021

    Anna skriver så fint och utan att känna att hon behöver använda långa ord och stoltsera med sin intelligens. Hon är trygg i sitt författarskap och person. Jag bor i Kalifornien och har tyvärr aldrig besökt Gotland, men hennes detaljrika beskrivningar gör att jag känner det som om jag varit där. Jag är mycket tacksam för denna serien och hoppas att alla böcker görs till film. Sluta aldrig skriva! Tusen tack.

  2. Håller som vanligt måttet
    -, 25 april 2021

    Enkel men bra kriminalroman, bara läs och läs och läs

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson