Redovisningsavdelning Marviken (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
437
Utgivningsdatum
2020-05-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
233 x 158 x 32 mm
Vikt
746 g
SAB
Hc
ISBN
9789113105499
Redovisningsavdelning Marviken (inbunden)

Redovisningsavdelning Marviken

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-05-06
206
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Tor arbetar på den svenska underrättelsetjänstens hemligaste avdelning, med så kallade våta arbeten. Arbeten som är totalt olagliga och som aldrig får komma till allmänhetens kännedom. Genom att förlita sig på uppgifter från en topphemlig källa som på ett nästintill magiskt sätt alltid tycks ha precis rätt information, kan de gång på gång avstyra planerade terrordåd.

Tors efterforskningar kring källan leder till en ännu hemligare organisation: Redovisningsavdelning Marviken. En organisation vars arbete visar sig vara något som Tor aldrig kunnat föreställa sig. Han blir inblandad i en konspiration så omfattande att den förändrat Sverige från grunden.

Men Sverige har många gamla oförätter och fiender, som inte kommer sky några medel för att nå sina mål.

Redovisningsavdelning Marviken är en blandning av agentroman, actionthriller och science-fictionroman med historiska inslag, som tar läsaren från Poltavas fält, via andra världskrigets bittra strider och kalla krigets hemligheter, till ett kontrafaktiskt Sverige, där är allt står på spel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Redovisningsavdelning Marviken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Underhållning: Action och lite Sci Fi
  Daniel Göthe, 6 juli 2020

  Är detta ett litterärt mästerverk med prisvinnande karaktärsutveckling? Nej. Är detta ren skär underhållning i samma stil som Andy McNab eller Lee Child. Absolut.

  Jag upplevde boken som en frisk fläkt på den svenska litteratur-scenen som annars domineras av deckare eller romcoms. Receptet är förhållandevis enkelt - focus på action, gärna med detaljer om vapen och militärprocedurer, samt en tesked science fiction i form av tidsresor.

 2. En av Wilderängs bästa!
  Jocke L, 6 juli 2020

  Har läst alla Wilderäng böcker. Gillade Midsommar/Midvinter och Stjärnserien som man verkligen vill se som tv serie. Redovisningsavdelning Marviken överraskar och "mindf-ckar" en hel del. Läser gärna en fortsättning. Rekommenderas!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng