Syndaren ska vakna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (336.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Höllviken-deckare (del 1)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2021-04-29
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113111803

Syndaren ska vakna Ljudbok

(76 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-04-29

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hemmafrun Yvonne Tengbom försvinner spårlöst från sitt hem i Höllviken. Reub Thelander, ny på sin post som kriminalchef, tar sig an fallet tillsammans med höggravida kollegan Estrid Berg. De hittar snart tecken på att allt inte är som det ska: Yvonne tycks inte ha levt det stillsamma familjeliv som alla runt henne trott.

Den kontroversiella författaren Alex Carsén befinner sig i Stockholm när hon läser om försvinnandet. Trots att fallet inte verkar ha någon koppling till tematiken i hennes böcker, som gör henne till en ständig måltavla för hot och hat, kan hon inte släppa det.

I Linda Ståhls deckardebut finns ett dynamiskt persongalleri, ett oemotståndligt driv och ett psykologiskt djup. Syndaren ska vakna är första delen i en deckarserie om den normbrytande kriminalchefen Reub Thelander och kollegorna vid Vellingepolisen.

"En rafflande och uppseendeväckande debut. Syndaren ska vakna är en deckare som bryter ny mark och utmanar stereotyper, samtidigt som den har alla klassiska element." Johannas Deckarhörna
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Syndaren ska vakna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dålig och tråkig
  -, 26 februari 2023

  Storyn håller inte. Men det är bra att den tar upp personer som är icke binära plus att den belyser kvinnomisshandel. Men som story är den rätt undermålig.

 2. Spänning
  -, 18 oktober 2021

  Bra spännande välskriven men kvalitet på ljudboken borde vara bättre. Samma mening lästes om flera gånger i texten det var irriterande

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 6 september 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Kriminalromanen Syndaren ska vakna är en debutbok av författaren Linda Ståhl. Och en mycket bra debut, tycker jag. Det är lite ovanliga poliser/huvudpersoner/karaktärer i boken, vilket jag tyckte var riktigt roligt och intressant. Och ämnet/fallet i boken, var också väldigt aktuellt och givande. Jag kan verkligen rekommendera boken, och jag ser mycket fram emot att följa poliserna Reub, Estrid, och dom övriga kollegerna.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Linda Ståhl

 • Elden ska falna

  Linda Ståhl

  "lättläst, aktuell, rafflande" Allers Ett flyktingboende brinner ner. När elden lagt sig upptäcks kvarlevorna av ett spädbarn i askan. Ingen vet var barnet kommer ifrån, eller vilka föräldrarna är. Kort därpå hittas en ung mamma på stran...

 • Ett enda skott

  Linda Ståhl

  En dimmig septembermorgon hittas en femtonårig pojke död på en skjutbana. Intill honom sitter hans lärare med blod på sig och med pojkens gula keps i handen. Kriminalchef Reub Thelander och kollegorna vid Vellingepolisen kopplas in på fallet, men ...