Vid foten av Montmartre (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2021-01-28
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Roberts, Karin (form)
Dimensioner
210 x 135 x 2 mm
Vikt
20 g
SAB
Hc
ISBN
9789113117225
Vid foten av Montmartre (häftad)

Vid foten av Montmartre

Häftad Svenska, 2021-01-28
214
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
På en boulevard nära Montmartre ligger Mancebos speceriaffär. På en våning ovan bor han med sin familj, och rakt över boulevarden finns kusinen Tariqs skomakeri. Mancebos inrutade liv rullar på tills en viss madame Cat kommer och ger honom ett uppdrag att spionera på hennes man som hon tror är otrogen. I ett slag förändras Mancebos tillvaro. Han blir en ambitiös om än nervös detektiv och upptäcker att saker inte är som han trott.

Samtidigt, inte långt därifrån, sitter en journalist på ett café och arbetar. Plötsligt kommer en man och frågar: Väntar ni på monsieur Bellivier? Hon svarar hon ja, och hamnar på ett kontor med en tillsynes meningslös uppgift - att under några veckor vidarebefordra mail. Efter varje arbetsdag får hon blommor av receptionisten. Varför? Och vem är monsieur Belliver?

Britta Röstlunds debutroman är en gåtfull, rolig och spännande historia som utspelar sig i Paris. Med stegrande nyfikenhet och fascination följer man berättelsen fram till det överraskande slutet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vid foten av Montmartre
  2. +
  3. Paris. Ett poem

De som köpt den här boken har ofta också köpt Paris. Ett poem av Hope Mirrlees (häftad).

Köp båda 2 för 370 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Britta Röstlund

  • Där solen går upp i väster

    Britta Röstlund

    En man från Paris förlorar sin familj när de faller från en rosa granitklippa i den lilla byn Ploumanac'h, i Bretagne. Åter i Paris isolerar han sig på fruns kontor och går igenom dator och papper för hitta en förklaring till fallet. Vem var egent...