Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Heureka!
Antal sidor
63
Utgivningsdatum
2014-05-07
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Lundbom, Åsa (form)
Illustratör/Fotograf
Mattias Liljedahl
Dimensioner
240 x 190 x 3 mm
Vikt
156 g
ISBN
9789127433687
Heureka Fysik 2 Ledtrådar och lösningar (häftad)

Heureka Fysik 2 Ledtrådar och lösningar

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-05-07
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Heureka! gör fysiken lättillgänglig och intressant för eleven. Med text och bild visas fysikens tillämpningar, historiska utveckling och betydelse för individ och samhälle på ett pedagogiskt sätt.
Övning, repetition och fördjupning

Läroböckerna innehåller gott om lösta exempel som visar hur man utreder en frågeställning. Kontrolluppgifter finns efter nya avsnitt och varje kapitel avslutas med en sammanfattning och övningsuppgifter.
Lärarhandledningar

Här finns variationsrika laborationer att göra i klassrummet eller hemma. De olika undervisningsmomenten beskrivs med kopplingar till ämnesplanens syften och mål. Lärarhandledningarna består av nedladdningsbara pdf:er som kan delas med lärare på skolan.
Extra stöd och utmaningar

Till de tre grundböckerna i Heureka-serien finns även kompletterande böcker. I boken Ledtrådar och lösningar ges extra stöd till grundbokens samtliga uppgifter i form av korta ledtrådar och utförliga lösningsförslag. I Övningar och problem finns det totalt 1200 extra övningsuppgifter till de tre grundböckerna. Uppgifterna är av varierande svårighetsgrad, både för den som vill ha en extra utmaning och för den som vill träna mer.
Läxhjälp på Facebook

Heurekas läxhjälp i fysik är till för den som kör fast eller behöver få något förklarat igen. Här hjälper engagerade fysiklärare till att svara på elevernas frågor. Läxhjälpen hittar du på facebook.com\Heurekalaxhjalp.
Heurekas digitalböcker - stöttar elevens lärande

Heurekas digitalböcker innehåller funktioner som hjälper eleverna att bearbeta innehållet på olika sätt och ta till sig kunskapen på djupet.

Det här ingår:
* Ledtrådar och lösningar i direkt anslutning till övningarna i boken
* Två självrättande test per kapitel: Förkunskapstest och Koll på kapitlet
* Interaktiva simuleringar som låter eleven testa sig fram
* Demonstrations- och teorifilmer som levandegör teorin

Prova alla digitala läromedel gratis i 14 dagar!
Flippa fysiken med Heureka Digital!

Digitalböckerna leder till många nya möjligheter för dig som lärare! Använd till exempel filmerna för att flippa delar av din undervisning. Med förberedda elever är steget till att arbeta praktiskt i klassrummet kortare än någonsin. Heureka Digital skapar därför ett större handlingsutrymme för dig som lärare i klassrummet där varje minut är värdefull!

Vill du veta mer om att flippa undervisningen? Läs då Flipped Classroom av Daniel Barker. Du hittar den på www.nok.se/flippedclassroom
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Heureka Fysik 2 Ledtrådar och lösningar
  2. +
  3. Heureka Fysik 3 Ledtrådar och lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Heureka Fysik 3 Ledtrådar och lösningar av Rune Alphonce, Lars Bergström, Per Gunnvald, Erik Johansson, Roy Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Heureka Fysik 2 Ledtrådar och lösningar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ökar förståelsen
    Emma , 10 april 2015

    Underlättar vid lösning av problem, och kan knuffa en i rätt riktning när man fastnat på någon uppgift. Synd att lösningar till kontrolluppgifterna saknas, då dessa kan vara svåra att veta hur man ska lösa!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Heureka Fysik 2 Ledtrådar och lösningar