Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rivstart
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2014-04-25
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Jäderberg, Cristina (form) / Länk, Carina (form)
Illustratör/Fotograf
Eva Thimgren
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
513 g
ISBN
9789127434202
Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan (häftad)

Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan

(22 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2014-04-25
400
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast onsdag 19 december kl. 22:30 för leverans innan julafton
den snabbaste vägen!

Med reviderade Rivstarts tydliga struktur och varierade övningar lär sig dina elever svenska snabbare. Rivstart är ett enspråkigt nybörjar- och fortsättningsmaterial i svenska som främmande språk och vänder sig till språkinlärare i och utanför Sverige. Med såväl humor som allvar tränas alla färdigheter utan överdriven upprepning och onödigt tragglande för att passa den studievana eleven. Nu lanseras även Rivstart App!

Reviderad för ännu mer aktivitet

Nya reviderade Rivstart har ett uppdaterat innehåll och en tydligare struktur. Rivstarts teman uppmuntrar och inspirerar till kommunikation. Eleverna lockas att bli aktiva språkinlärare i och utanför klassrummet och får själva upptäcka språkliga mönster och formulera grammatiska regler. Rivstart består av textbok, övningsbok samt lärarhandledning. Extramaterial som t.ex. webbövningar, och ordlistor finns att tillgå på nok.se/rivstart. Teman i kapitlen och den grammatiska progressionen bygger på nivåbeskrivningarna i Europarådets nivåskala och Rivstart innehåller nivåerna A1C1.
För studievana och självstudier

Rivstart tar upp många varierade texttyper och övningar. Uttalsträning vävs nu in i kapitlen och Rivstart kommer ge dina elever goda förutsättningar för en fungerande vardagskommunikation. Läromedlet passar även bra för studier på egen hand. Pedagogiken och arbetet med textbok och övningsbok är lätt att förstå och följa med i. Längst bak i böckerna finns vidare ett utförligt avsnitt om uttal där eleven kan lyssna och öva själv. Här hittar du också en minigrammatik. Allt för att underlätta det självständiga arbetet med språket!

Rivstart App träna svenska när vi vill!

Nu är den här! Rivstarts app som hjälper eleven med snabb och rolig inlärning! Här får du självrättande och varierade övningar och appen ger en spelkänsla som triggar eleven till utveckling och fortsatt träning. Läs mer och se fler bilder från appen under fliken RIVSTART APP på nok.se/rivstart
Interaktiva övningar, hörövningstester och mycket mer på webben

Inloggningskod för extramaterial samt inlästa ljudfiler hittar du på omslagets insida. Där hittar såväl du som dina elever extramaterial som interaktiva webbövningar, text- och övningsbokens facit, hörövningstester, framstegstester med facit, övningsdialoger samt verblista. Dessutom finns ordlistor på engelska och tyska. Du hittar allt under fliken EXTRAMATERIAL på nok.se/rivstart
Nya tempusbeteckningar

I Rivstart används nya tempusbeteckningar som är klara och intuitiva för både lärare och elever. Nu-systemets tempus heter presens perfekt (har talat), presens (talar) och presens futurum (ska tala). Då-systemets tempus heter preteritum perfekt (hade talat), preteritum (talade) och preteritum futurum (skulle tala). På detta sätt blir det tydligt att svenska har två tempussystem och namnen indikerar också hur de bildas. Systemet är hämtat från Svenska Akademiens grammatik där det dock inte implementerats.
Öva mera!

Textböcker...

Textböckernas övningar är kommunikativa och de många talövningarna ger deltagarna verktyg att själva använda språket. Skrivuppgifterna befäster och utvecklar deltagarnas språkliga förmåga ytterligare. Dessutom finns ordlistor på engelska och tyska. Längst bak i böckerna finns vidare ett utförligt avsnitt om uttal där eleven kan lyssna och öva själv. Här hittar du också en minigrammatik. Allt för att underlätta det självständiga arbetet med språket!
...och övningsböcker

Nu innehåller övningsböckerna ännu fler grammatikövningar. I textboken finns hänvisningar till övningsbokens grammatiska moment. På så sätt är det lätt för eleven att följa med i arbetet med textbok och övningsbok. Övningar vävs in i kapitlen för repetition och befästande och eleven bygger på så sätt snabbt upp sitt språk.

Lärarhandledning

I Rivstarts lärarhandledning finns råd och tips för arbetet med b
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan
 2. +
 3. Rivstart A1+A2 Övningsbok, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart A1+A2 Övningsbok, andra upplagan av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 657 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderar
  atawind, 8 december 2017

  Den är lätthanterlig för nybörjare fast tillsammans med övningsboken blir det lite förvirrad, samma kapitel handlar om olika grammatiska delar.

 2. kanonbra
  Blixten sam, 28 augusti 2017

  Jag läste boken och tror att den är bästa boken för nybörjare. Man kan läsa den själv och behöver inte gå till skolan.

 3. Fantastic
  Saif Aldaghistani, 29 maj 2017

  This book does not only teach you swedish in a smart way, but it teaches you about Sweden overall, also the online materials are great! I highly recommend this book for anyone who is learning swedish.

 4. Good book for learning
  Helena K. , 12 januari 2017

  Good book, very good examples, with online listening and grammar.
  The leverans was quick, I got the book within 3 days, although it was Christmas time.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, an...