Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rivstart
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2014-04-25
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Jäderberg, Cristina (form) / Länk, Carina (form)
Illustratör/Fotograf
Eva Thimgren
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
513 g
ISBN
9789127434202
Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan (häftad)

Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan

(25 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2014-04-25
429
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Rivstart är ett enspråkigt nybörjar- och fortsättningsmaterial i svenska som främmande språk och vänder sig till språkinlärare i och utanför Sverige. Med såväl humor som allvar tränas alla färdigheter utan överdriven upprepning och onödigt tragglande för att passa den studievana eleven.
För studievana och självstudier

Rivstart tar upp många varierade texttyper och övningar. Uttalsträning vävs nu in i kapitlen och Rivstart kommer ge dina elever goda förutsättningar för en fungerande vardagskommunikation. Läromedlet passar även bra för studier på egen hand. Pedagogiken och arbetet med textbok och övningsbok är lätt att förstå och följa med i. Längst bak i böckerna finns vidare ett utförligt avsnitt om uttal där eleven kan lyssna och öva själv. Här hittar du också en minigrammatik. Allt för att underlätta det självständiga arbetet med språket!
Rivstart App träna svenska när vi vill!

Rivstarts app hjälper eleven med snabb och rolig inlärning! Här får du självrättande och varierade övningar och appen ger en spelkänsla som triggar eleven till utveckling och fortsatt träning.
Kostnadsfritt extramaterial

Rivstart fortsätter på webben! Här finns extramaterial som övningar, ordlistor, ordkort för ordträning, verblista ljudfiler och mycket mer som passar extra bra för elever som studerar på egen hand eller för grupper med varierande kunskapsnivåer.
Nya tempusbeteckningar

I Rivstart används nya tempusbeteckningar som är klara och intuitiva för både lärare och elever. Nu-systemets tempus heter presens perfekt (har talat), presens (talar) och presens futurum (ska tala). Då-systemets tempus heter preteritum perfekt (hade talat), preteritum (talade) och preteritum futurum (skulle tala). På detta sätt blir det tydligt att svenska har två tempussystem och namnen indikerar också hur de bildas. Systemet är hämtat från Svenska Akademiens grammatik där det dock inte implementerats.
Öva mera!
Textböcker...

Textböckernas övningar är kommunikativa och de många talövningarna ger deltagarna verktyg att själva använda språket. Skrivuppgifterna befäster och utvecklar deltagarnas språkliga förmåga ytterligare. Dessutom finns ordlistor på engelska och tyska. Längst bak i böckerna finns vidare ett utförligt avsnitt om uttal där eleven kan lyssna och öva själv. Här hittar du också en minigrammatik. Allt för att underlätta det självständiga arbetet med språket!
...och övningsböcker

Nu innehåller övningsböckerna ännu fler grammatikövningar. I textboken finns hänvisningar till övningsbokens grammatiska moment. På så sätt är det lätt för eleven att följa med i arbetet med textbok och övningsbok. Övningar vävs in i kapitlen för repetition och befästande och eleven bygger på så sätt snabbt upp sitt språk.
Lärarhandledning

I Rivstarts lärarhandledning finns råd och tips för arbetet med böckerna samt en mängd kopieringsunderlag och tester där eleven själv kan se sin språkutveckling. I lärarhandledningarna hittar du även manus till varje kapitels hörövningar. Cd-skiva med mp3 filer till alla texter och hörövningar ingår.
Rivstart kortfattat:

* Snabb inlärning
* Uppmuntrar till kommunikation
* Nu fler övningar
* App för extra träning
* Passar för: Svenska som främmande språk nivå A1-C1, SFI studieväg 3, SVA grundvux, nybörjare med studievana, företagsutbildningar i svenska samt kurserna Sva 1-3 på gymnasiet och vuxenutbildningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan
 2. +
 3. Rivstart A1+A2 Övningsbok, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart A1+A2 Övningsbok, andra upplagan av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 708 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderar
  atawind, 8 december 2017

  Den är lätthanterlig för nybörjare fast tillsammans med övningsboken blir det lite förvirrad, samma kapitel handlar om olika grammatiska delar.

 2. kanonbra
  Blixten sam, 28 augusti 2017

  Jag läste boken och tror att den är bästa boken för nybörjare. Man kan läsa den själv och behöver inte gå till skolan.

 3. Fantastic
  Saif Aldaghistani, 29 maj 2017

  This book does not only teach you swedish in a smart way, but it teaches you about Sweden overall, also the online materials are great! I highly recommend this book for anyone who is learning swedish.

 4. Good book for learning
  Helena K. , 12 januari 2017

  Good book, very good examples, with online listening and grammar.
  The leverans was quick, I got the book within 3 days, although it was Christmas time.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, an...