Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
217
Utgivningsdatum
2018-01-13
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form) / Ulaner, Maria (form)
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
378 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127817524
I befintligt skick : Att ta sig själv på allvar (häftad)

I befintligt skick : Att ta sig själv på allvar

(23 röster)
Häftad,  Svenska, 2018-01-13
267
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tänker du ofta att du borde förändras och bli roligare, smartare, lugnare, mer social eller vältränad? Eller att ditt liv borde vara mer spännande, aktivt och framgångsrikt? I vissa stunder kan den där totalrenoveringen av vårt liv som vi längtar efter tyckas vara inom räckhåll, bara vi håller ihop och följer planen. Bara vi anstränger oss tillräckligt.

I befintligt skick ger ett alternativt perspektiv. Författarna vägleder till förståelse och medkänsla för oss själva precis så som vi är, just så som vi har det. Boken hjälper dig att bli mer tillåtande mot alla dina känslor, även de som är svåra. Det är mänskligt, naturligt och viktigt att må dåligt när saker inte är som de ska. När du tar dig och dina känslor på allvar blir det lättare att leva i samklang med dina verkliga behov.

"Lyssna inåt och försök förstå varför du gör som du gör, föreslår de. Och var inte hård och dömande mot dig själv när du gör det. Att vi agerar som vi gör - hetsäter godis istället för att släppa fram känslor eller kollar sambons mobil i hemlighet - är våra försök att lösa konflikter inom oss. Vi vill helt enkelt bli av med obehagliga känslor. Och det författarna vill få oss att förstå är att dessa lösningsförsök förmodligen startade som nödlösningar på situationer vi inte kunde hantera på ett annat sätt just då."
Kattis Streberg i Södermanlands Nyheter
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I befintligt skick : Att ta sig själv på allvar
  2. +
  3. Dopaminfasta : Lär dig styra hjärnans belöningssystem och få bättre fokus, närvaro och tålamod

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dopaminfasta : Lär dig styra hjärnans belönings... av Patrik Wincent (kartonnage).

Köp båda 2 för 506 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna