Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2020-03-04
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
217 x 143 x 16 mm
Vikt
330 g
SAB
Do
ISBN
9789127827257

Adhd : från duktig flicka till utbränd kvinna

(88 röster)  |  Läs 52 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-03-04
237
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
ADHD kan ta sig mycket olika uttryck utifrån biologiska skillnader mellan könen och tyvärr är kunskapen fortfarande skrämmande låg när det gäller flickors och kvinnors unika utmaningar.

Vi missar flickorna med ADHD när vi letar efter symtom som är vanligare hos pojkar. Flickor och unga kvinnor får inte heller lika effektiv behandling eftersom de flesta läkemedelsstudier på preparat och doser är gjorda på pojkar och män.

Lotta Borg Skoglund är överläkare och forskare och en av grundarna till SMART Psykiatri. Hon har tidigare givit ut Lyssnar din tonåring? (tillsammans med Liria Ortiz).

Lotta Borg Skoglunds egna ord:
"Under mina år som läkare har jag träffat många flickor och kvinnor som kämpat så hjärtskärande hårt för att få ihop sina liv. Trots intelligens, trots begåvning och livsklokskap, trots vita knogar och ständiga omstarter berättar de för mig att de bara inte får livet att fungera. Tyvärr har vare sig forskningen eller vården haft ett särskilt stort intresse för flickors och kvinnors unika utmaningar vid adhd och kunskapen om den här stora gruppen av kämpande människor är fortfarande skrämmande låg. Den här boken är till er."

Presscitat

"Jag ser hur tufft mina adhd-patienter har det, så jag känner ett ansvar att stå upp för dem. Det är därför jag finns där ute och sprider kunskap och ger svar på tal."
"Den vanligaste missuppfattningen i media är att alla skulle ha en släng av adhd. Så är det naturligtvis inte och det är fortfarande underdiagnostik som är det allvarligaste problemet."
Ur intervju i Medicinsk Vetenskap
Läs hela intervjun i menyn till vänster

"Innan jag skrev boken trodde jag att jag skulle gå igenom forskning och möta tusentals artiklar så som man gör i ett avhandlingsarbete. Men här gick det på en eftermiddag i stort sett. Det finns mycket lite högkvalitativ forskning om flickor och kvinnor med ADHD både från Sverige och internationellt utöver Svenny Kopps ovärderliga långtidsuppföljningar. I stort sett så är 99% av all forskning och alla studier av ADHD gjorda på och av män."
Ur intervju i Attentions medlemstidning
Läs hela intervjun i menyn till vänster
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Adhd : från duktig flicka till utbränd kvinna
 2. +
 3. Svart bälte i föräldraskap : att lösa vardagen i npf-familjer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svart bälte i föräldraskap : att lösa vardagen ... av Lotta Borg Skoglund, Martina Nelson (häftad).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Det finns 52 recensioner av Adhd : från duktig flicka till utbränd kvinna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Min dotter har nu fått diagnos
  Anna -68, 16 maj 2023

  Jag läste boken för att bättre förstå min syster som fick ADHD diagnos för över 10 år sedan. Inser då att vissa berättelser stämmer in på mina döttrar och även lite på mig själv. En av döttrarna 20 år är nu utredd på egenremiss och har en klar ADHD vilket ingen tidigare ens funderat på trots otaliga besök på BUP, psykolog. Högpresterande, snäll med superbetyg och så flicka då. Plötsligt fattade jag varför hon mådde så dåligt!

 2. Livsviktig bok om ADHD
  Mia, 14 juni 2022

  Kunskap och senaste nytt från forskningen varvas med berättelser från verkligheten. Boken borde ingå i utbildningen för både läkare, lärare och chefer så att de ser och förstår "duktiga flickor" med osynlig ADHD.
  Den här boken förändrade mitt liv!

 3. Superinformativ
  Maria, 15 maj 2022

  Boken hjälpte mig verkligen förstå adhd som jag aldrig gjort innan, vad det är för skillnad mellan könen när det kommer till adhd. Boken hjälpte mig något enormt under min utredning för adhd under vuxen ålder.

 4. Få en god förståelse om Adhd hos tjejer/kvinnor
  Therése , 27 december 2021

  Jag tycker att det är en väldigt täckande bok som ger läsaren en större inblick i diagnosen och större förståelse för varför tjejer/kvinnor med Adhd mår dåligt, överpresterar och hamnar i depression/utmattning.

 5. Viktig och mycket bra bok!
  Katarina Liljestam Beyer, 18 november 2021

  Borde läsas av alla. Så viktigt att vi får upp förståelsen för vad ADHD egentligen är och att vi tvättar bort den stereotypa bilden av denna diagnos.

 6. Läs!!
  Lina K, 6 september 2021

  Denna bok är så otroligt bra, jag rekommenderar den till alla som har eller misstänker diagnos inom adhd. Tårarna trillade många gånger kan jag säga, av igenkänning och lättnad.

 7. Fantatsisk
  J, 3 augusti 2021

  Fantastisk bok! Tårarna rann för jag kände igen mig så mycket.
  Fick adhd diagnos vid 30 och önskar jag blivit "uppfångad" tidigare av psykiatrin. För jag har bett om hjälp många gånger pga ångest, anorexi, bulimi, depressioner och utmattningssyndrom.
  En så viktig bok för alla tjejer och kvinnor med adhd, så viktig bok som belyser skillnaderna mellan könen men samma diagnos.

 8. Efterlängtad!
  Lena Jannicke Cosyns, 15 juni 2021

  Jättebra bok för alla flickor och kvinnor som har eller tror sig ha en ADHD-problematik och för deras anhöriga. Boken beskriver problematiken på ett lättillgängligt sätt för och utifrån kvinnor.

 9. Borde ingå i kurslitteraturen.
  Catarina, 24 mars 2021

  Tårarna rann när jag läste boken. Det var en bok om mig. Bara läs den. Fick ADHD-diagnos vid 54 års ålder. Kämpar med att få sjukvård och vänner att förstå.

 10. Viktig bok
  Susse , 30 december 2020

  Mycket jag känner igen ifrån min dotter som fått sin diagnos som 23 åring. Viktigt att upptäcka flickorna tidigare. Ingen i skolan såg någon diagnos hos min dotter. För mig blev det mycket bekräftelser om hennes beteenden som barn o tonåring.

 11. Rekomenderas
  Lotta Wendel, 27 november 2020

  En bok som sätter fingret på hur lätt det är att tro att man vet bara för att......
  Ett ämne "flickor med ADHD" som är oerhört viktigt att lyfta och författaren gör det på ett mycket bra sätt med erfarenhet och stor kunskap redogör hon på ett tydligt och beskrivande sätt vad som ligger bakom bokens titel. Jag rekommenderar frimodigt denna bok till vänner och kollegor.
  Tack Lotta Borg Skoglund!

 12. Alla borde läsa denna!!

  En så bra och intressant förklaring om ADHD.
  Så otroligt synd om flickor och kvinnor som lever med detta och inte får en tidig utredning och hjälp för att leva ett bra liv. Bokens författare är specialist på detta och kan sätta ord på ADHD .

 13. â-¿ï¿¿â-¿ï¿¿â-¿ï¿¿â-¿ï¿¿â-¿ï¿¿â-¿ï¿¿â-¿ï¿¿
  Sofia Marie Almroth, 11 november 2020

  Hög igenkänning och läsning med tÃ¥rarna rinnande ner för kinderna. Rekommenderar alla att läsa den, med ellr utan diagnos. Vi behöver öka förståelsen och acceptansen i samhället!

 14. Så klockren!
  Maria, 9 november 2020

  Ger otroligt värdefull input och är till stor hjälp för förståelsen för dessa utmaningar, den bästa bok jag läst i ämnet!

 15. Viktig
  Anna Green, 12 oktober 2020

  En efterlängtad bok om hur det är för flickor/kvinnor.
  Intressant och tankeväckande.
  Nu behövs bara att vården hänger med och ger stödet som behövs.

 16. Inte för alla
  Tjej 23, 30 september 2020

  Jag vill först nämna att detta är en viktig bok och det finns många andra som recenserat här som tar upp dessa perspektiv, jag vill ge ett annat.
  Som nydiagnostiserad köpte jag den här boken i förväntan om att få lösningar till de problemen jag nyss länkat ihop med adhd. Istället läste jag boken och efteråt grät jag för det kändes som mitt liv var ett hopplöst fall. I den här boken hittar du inte ljuset i tunneln men du hittar gott om fakta och en del berättelser du kan identifiera dig me... Läs hela recensionen

 17. Wow!
  veronicas_bok_bak_liv, 27 september 2020

  Lotta är överläkare och forskare och är en av grundarna till SMART psykiatri. I denna bok skriver hon om flickor/kvinnor med ADHD att dom oftast missas att utredas när det gäller att få sin diagnos då skola och psykiatri letter efter symtom som är typiska för pojkar. Det är stor skillnad på pojkar och flickors utryck/symtom när det gäller ADHD.

  Jag har tidigare lyssnat på boken men ville också läsa den för att fördjupa mig mer i boken och ämnet. Jag säger bara WOW vilken bok, så väl... Läs hela recensionen

 18. Upplysande och upplyftande
  Lena, 25 september 2020

  Som mamma till ung vuxen kvinna som nyligen diagnostiserats med ADHD är denna bok mycket upplysande för mej. Den är upplyftande för min dotter. Rekommenderas!

 19. Fruktansvärt viktig bok
  Karin, 7 september 2020

  Tack Lotta för denna viktiga bok. Alla borde läsa den och så måste det forskas, forskas, forskas mer kring detta!

 20. Tack!
  Lisa, 31 augusti 2020

  Helt otrolig bok! Denna bok har hjälpt mig att kunna förstå mig själv bättre och varför jag gör som jag gör i vissa situationer. Tycker att alla borde läsa denna bok om du misstänker att du har adhd.

 21. Tack!
  Miehappy, 26 juli 2020

  Jag väntar på utredning och söker svar. Boken är svaret. Jag är 100% säker att jag har någon form av npf, om det är adhd får utredningen visa men boken har gett mig svar på så mycket!

  Tack ännu en gång för en bra bok, den finns här hemma även i pappersform.

 22. Väldigt negativt
  Anna, 6 juli 2020

  Jag har själv diagnosen och hoppades på att det skulle stå lite mer tips om HUR andra kvinnor har tacklat sina svårigheter, men jag tycker att det mest var en massa negativitet om alla fruktansvärda saker som kan hända mig i framtiden som en följd av diagnosen, och att läsa sånt mår jag inte bra av.

 23. Vilken BRA bok!!
  Erica, skolkurator, 18 maj 2020

  Tyckte sååå mycket om den här boken att jag blev besviken när den var slut. Även om jag, i mitt dagliga arbete som skolkurator, redan innan kände mig hyfsat påläst i ämnet gav den mig otroligt mycket och en djupare bild och förståelse av ADHD i stort men även just detta kring det speciella förutsättningar kring kvinnors hormonella cykler etc. SÅ bra! Har tipsat om den till höger och vänster och säger bara: Läs den!

 24. Mitt i prick om kvinnlig adhd

  Tack Lotta för en fantastisk bok. Jag läser, stryker under, kommenterar i marginalen, skrattar och gråter. Igenkänning! När jag läser trillar den ena biten efter den andra på plats. Ibland känns det skönt, ibland smärtsamt. Fick adhd-diagnos i oktober, 57 år.

 25. Välskriven och otroligt träffsäker. Fantastisk!
  Anonym, 29 april 2020

  Skriver denna recension utifrån ett dubbel-perspektiv - läkare inom psykiatrin och samtidigt ADHD-patient.

  Kan verkligen rekommendera boken till alla - patienter, anhöriga, skolpersonal och generellt alla som har med människor att göra (vilket är de flesta?). Den skiner ett ljus på något vi helt har missat i den pågående debatten om "överdiagnostik" - att det förvisso må förekomma i vissa delar av samhället men att detta knappast gäller på gruppnivå hos flickor/kvinnor.

  Vi... Läs hela recensionen

 26. Äntligen!!!

  En helt fantastisk bok som är lättläst och lättförstådd med stor igenkännings faktor! Hela tiden ett; Jahaa!! Det förklarar ju det hela och; Åååhhh då förstår jag varför det där händer! Tack! Tack! Tack!❤😊

 27. En mycket viktig bok
  Ylva Jonsson, 26 april 2020

  Lotta Borg-Skoglunds bok är viktig på många sätt (ingen hierarkisk ordning menad nedan):
  - hon skriver på ett tillgängligt sätt
  - boken finns i ljudvariant
  - Författaren har lång erfarenhet av och har expertis i ämnet
  - Lotta har tydligen lyssnat på, och givit utrymme till, sina patienters erfarenheter och lyfter fram den levda
  erfarenheten i sin bok.
  - Hon vill tydligen vara en så god allierad som hon kan för alla dessa flickor och kvinnor som hon beskriver
  ... Läs hela recensionen

 28. En mycket VIKTIG bok!
  Johanna, 25 april 2020

  Äntligen någon som uppmärksammar alla tysta flickor som kämpar och kämpar utan att det märks! Det är alltid de som stör och hörs mest som får hjälp annars. Jag hoppas att det är många som läser/lyssnar på den här boken, vanliga människor som alla berörs på något sätt, men också beslutsfattare så att vi får till en förändring i framtiden. Stort tack till författaren!

 29. Så grym bok om Adhd
  Sofia Hagelin, 10 april 2020

  Den här boken är fantastisk! Äntligen fattar jag varför den där kollegan på jobbet för länge sen aldrig fick ihop sina leveranser, trots sina alltid knivskarpa analyser och kreativa, kloka förslag. Jag förstår varför och jag känner igen mönster och beteenden bland vänner och kollegor som jag alltid har undrat över. Alla Lottas berättelser från patienter berör. Jag gråter och skrattar. Jag blir framförallt provocerad över att så många flickor och kvinnor ofta inte får sin diagnos förrän sent i... Läs hela recensionen

 30. Kanske det bästa som skrivits på det här ämnet
  Anna-Karin Arnald, 6 april 2020

  Jag ska börja med att berätta vad den här boken INTE är: Den försöker inte ge några enkla lösningar, eller någon quickfix, på den kamp som många av oss med adhd utkämpar. Den försöker inte heller ge sken av att adhd skulle vara någon superkraft - lika lite som någon självklar dom till ett liv i misär och utanförskap.

  Jag blev själv diagnosticerad med adhd som 43-åring, efter att ha kämpat ett halvt liv med att försöka vara "normal". Något som (nästan) lyckades på ytan, men som kosta... Läs hela recensionen

 31. Tack Lotta, som alltid....Bull's eye!
  LenaHolmqvist, 5 april 2020

  Underbart att det äntligen finns en bok som är informativ och lättillgänglig utan att bli banal. Boken är för mig träffsäker och rörande på många plan, jag kommer dela den med nära och kära med förhoppningen om bättre förståelse för att adhd-livet inte alltid är så himla enkelt trots rätt medicin....
  Tack Lotta för att du gör saker lättare att förstå för både den med adhd som för folk i allmänhet sen älskar jag att du förmedlar hopp om en bättre framtid!

 32. Vilken bok!!
  Robin McEnzo, 3 april 2020

  Inget kan vara mer sant än det förordet uttrycker: "Att sprida fakta och öka förståelsen för vilka svårigheter adhd medför" för denna grupp och att det "krävs bättre förutsättningar än vad samhället idag erbjuder".

  Äntligen en bok som känns "heltäckande" allt från kulturella skillnader pojk/flicka till skillnader i hjärna och symtom. Den borde vara obligatorisk för utredande personal på Bup, Vup och för privata utredande aktörer som alltför ofta missar flickor pga. att skolan inte "s... Läs hela recensionen

 33. Lotta aka Wonder Woman
  Melanie Mohlkert, 2 april 2020

  Lotta är en livs levande superhjälte som har räddat mitt och så många andra tjejers liv med ADHD. Är för evigt tacksam och hoppas att hennes kunskap kan nå resten av världen så snart som det bara går. En helt otrolig bok full med livsviktiga sanningar. Tack för allt du gör för oss ADHD sisters Lotta <3

 34. Lättläst, pedagogisk och viktig
  Gunborg, 31 mars 2020

  Lotta beskriver på ett lättsamt och konkret sätt skillnaden mellan tidiga tecken för flickor och pojkar på adhd.
  Eftersom det saknas mycket forskning förmedlar hon kunskapen bl.a med hjälp av flickors egna beskrivningar av sina svårigheter.

 35. Lika viktig som Konsten att fejka arabiska.
  -, 31 mars 2020

  Wow!! Jag är tagen av denna bok. Såå angelägen och såå gripande. Den här boken är lika viktig som Konsten att fejka arabiska, som kom ut för några år sedan. I den boken belystes samhällets och vårdens svårigheter att se flickor och kvinnor med högfungerande autism. Samma sak gäller tyvärr för flickor och kvinnor med ADHD. I boken berättar Lotta Borg Skoglund om forskningens brister vad gäller denna målgrupp och att kunskapen i vården är på tok för låg. Vidare låter hon kvinnors unika berätte... Läs hela recensionen

 36. Ögonöpnnare!
  Lilian, 31 mars 2020

  Har lyssnat på boken! Helt tagen! Jag har jobbat i skolan i 48 år. Tänk att det skulle ta 48 år innan jag fattade. Jag har varit förblindad och bett alla kollegorna läsa den.

 37. BOKEN
  Linnea, 31 mars 2020

  Äntligen är den här, BOKEN! Jag kommer att vara evigt tacksam för det du gör! Tacksam för att kvinnorna belyses!

 38. Unik bok om flickor & kvinnors utmaningar vid adhd
  M Bourgeois, 31 mars 2020

  En lättläst och informativ bok som fokuserar på och förklarar skillnader mellan pojkar och flickor med adhd. Boken blandar förklaringar och forskning med berättelser från patienter vilket gör boken levande och intressant att läsa.
  Det finns en stereotyp bild utav hur barn och vuxna med adhd uppträder och det är viktigt att få insikt och förståelse för hur adhd kan utryckas olika hos flickor och kvinnor.
  Enligt författaren och läkaren Lotta Borg Skoglund så har 5-9 % av alla ba... Läs hela recensionen

 39. Viktig bok om ADHD hos kvinnor
  Anki Sandberg, 29 mars 2020

  Härligt att läsa en bok präglad av mycket kunskap och stort hjärta. Den förklarar så att alla kan förstå de utmaningar som flickor och kvinnor med ADHD möter. Det finns så många myter och egna föreställningar om vad ADHD är. Vi i Attention har brottats med dem från starten. I den här boken får man veta vad som gäller.

  Få diagnoser provocerar så mycket som just ADHD. Därför är det extra viktigt att på basis av fakta förklara hur svårigheterna ser ut inifrån. Det tycker jag att den här... Läs hela recensionen

 40. Träffsäker och rakt igenom intressant!
  Tina, 29 mars 2020

  WOW, Tack! Äntligen en lättläst och klockren bok som lyfter hur vardagen blir för kvinnor med adhd. Jag kunde inte sluta läsa!! Boken belyser flera förbisedda VIKTIGA områden som t ex adhd och hormoner och adhd i arbetslivet. Det blir så tydligt att det saknas forskning och finns mängder med kunskapsluckor, är så tacksam för att Lotta lyfter detta! Boken rekommenderas till alla!

 41. Boken ger perfekta och precisa beskrivningar!
  Mia, 28 mars 2020

  Jag har varit utmattad av att alltid försöka passa in. Äntligen en bok som förklarar. Om bara andra kunde förstå. Läs den här boken av Lotta Borg Skoglund!

 42. Så otroligt hög igenkänning - känner lättnad!
  Lisa, 28 mars 2020

  Det var inte bara en gång, det var många gånger jag började gråta av igenkänning när jag läste Adhd: från duktig flicka till utbränd kvinna. Har så många gånger genom livet vänt mig till vården utan att få gehör eller hjälp. Känner även igen ett av mina barn som inte får den hjälp jag tror hon behöver. Man tycker hon fungerar så bra i skolan och är så "duktig". Men det kan inte vara rätt att en 11-åring är så slut att hon gråter när hon kommer hem från skolan och inte orkar göra någonting.

 43. Nu förstår jag min dotter bättre
  Henrik (Stockholm), 28 mars 2020

  Min dotter (17 år) har alltid haft svårt att läsa en hel bok. Den här läste hon i ett svep och flera gånger. Hon har även läst vissa delar högt för sina kompisar. Hon vill att alla ska läsa den. Hon säger att hon förstår sig själv bättre och hennes diagnos. Här får hon svar - hur ofta får man det? Och för oss föräldrar är boken redan ovärderlig.
  Tack!

 44. Läs den!

  Tack Lotta för denna bok. Inspirerande! Jag vill rekommendera den till alla, oavsett kvinna eller man, oavsett diagnos eller ej.

 45. Ögonöppnande bidrag till oss i vården!
  Sara, 28 mars 2020

  Jag jobbar inom vården och träffar dagligen flickor och kvinnor med ADHD. Total ögonöppnare och så värdefullt i behandlinsarbetet! Lotta Borg Skoglund har verkligen lyckats sätta fingret på vad många utav dem uttrycker! På ett lättläst, pedagogiskt och strukturerat sätt lyfter hon fram de svårigheter denna grupp möter i sin vardag.
  Jag kan varmt rekommendera denna bok till alla familjemedlemmar, vänner, kollegor mm till någon med ADHD (inte bara flickor/kvinnor).

  LÄS DEN!

 46. Fantastisk bok!
  Clara , 28 mars 2020

  Jag har fått så många andra diagnoser men när jag läser det här så sitter jag o stryker under och det hjälper mig att förstå. Nästa gång jag träffar en läkare kommer jag kunna beskriva mina svårigheter på ett bättre sätt. Ett stort tack för din bok. Den har verkligen hjälpt mig. Jag rekommenderar den till mina närstående hela tiden. Ett stort hjärtligt tack!!

 47. Hitta de flickor som kämpar innan de går sönder
  Agneta Björck , 28 mars 2020

  Läste boken med professionella glasögon och som fd duktig flicka.
  Att läsa en bok som beskriver flickor jag mött i mitt yrke och i mitt privatliv på ett sätt så jag kan se och höra deras smärta. I betraktarens öga har de flickor och kvinnor som så levande berättar om tillkortakommanden och svårigheter fått många negativa epitet som slarviga,omotiverade, lata. Läser vi boken som kunskapsguide framträder adhd med de kärnsymtom som med utredning ,behandling, anpassning och kunskap till perso... Läs hela recensionen

 48. En stor och viktig bok!
  Pappa , 28 mars 2020

  Livsöden många känner igen sig i på något sätt, i mitt fall som anhörig. Läs den och förstå din värld lite bättre!

 49. Så mitt i prick¿¿¿¿

  Tack för att du så träffsäkert beskriver denna situation. Förklarar även för oss som inte har adhd.
  Alla som inte har läst denna, gör det!!!

 50. 90% igenkänningsfaktor
  Terese Karlsson, 25 mars 2020

  Har nu läst klart din bok med tårar i ögonen och känslor som hoppar och far i bröstet. Av alla böcker om Adhd jag köpt och läst genom åren finns det ingen med så hög igenkänningsfaktor. 90% i boken är ju jag! Att du tar upp ämnet med klimakteriet hos oss kvinnor med Adhd är något jag länge eftersökt. Så tack Lotta Borg Skoglund för denna fantastiska Bok. Terese ❤️

 51. Herregud, så bra bok om ADHD
  Gabriella (Stockholm), 20 mars 2020

  Jag redan läst ett tjog böcker om ADHD, men den här sticker ut. Genom att överläkaren/forskaren Lotta Borg Skoglund sätter fokus på hur framför allt flickor och kvinnors adhd-besvär missas, vilket medför stort lidande, blir det extra tydligt att det här är ett funktionshinder som inte bara handlar om att småkillar har myror i brallan eller att föräldrar behöver sätta tydligare gränser. Läs den här om du har någon i din närhet som har adhd eller om du själv ständigt brottas med att få ihop liv... Läs hela recensionen

 52. Woow..hela boken är en ren igenkänningsfaktor.
  Ella, 9 mars 2020

  Har nog aldrig känt igen mig i så mycket som jag gjorde i denna bok.
  Och precis som för mig som för så många andra kvinnor så är det ofta svårt att bara trycka på "pausknappen" och förstå att det räcker och man behöver sakta ner och ta det lugnt för att inte gå in i väggen.Men hur lätt är det när hjärnan går på högvarv 24/7 och man ska vara den bästa mamman till ofta många barn,driva företaget framåt,ta hand om sina anställda och sina kunder på bästa sätt,ha ett snyggt och välstädat hem m... Läs hela recensionen

Visa alla 52 recensioner

Fler böcker av Lotta Borg Skoglund