Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Djuren i skogen
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2014-08-27
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Sarah Sheppard
Dimensioner
196 x 190 x 8 mm
Vikt
217 g
SAB
uUgfc
ISBN
9789129691115
Rut och Rocky Rådjur (inbunden)

Rut och Rocky Rådjur

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2014-08-27

Slutsåld

Den härliga skogen är hem för miljoner av djur. I den här boken möter du Rut och Rocky Rådjur -skogens supersnobbar. Läs om deras vita varningsrumpor, tjusiga horn, skogsmenyer och trädgårdsplundring. Och få svar på varför Rut ofrivilligt driver Grand Hotel Fästing?

Sarah Sheppard vinner ständigt nya läsare med sina otroligt roliga och fantasifulla böcker. Suveränt och säkert väver hon ihop fakta och fantasi i sinnrika och roliga bilder, texter och seriestrippar.

Djuren i skogen, den första titeln i serien, gavs ut våren 2014. Samma år kom böckerna Harry och Härta Hare och Rut och Rocky Rådjur. 2015 kommer ytterligare tre titlar i Sarahs naturserie; Elton och Ekis Ekorre och Rakel och Reza Räv, båda i mars. Den stora, spännande Djuren i skogen, Vinterboken, kommer ut i oktober.

Några pressröster:
?Massor av lärorika fakta, smittande humor.? Ingalill Mosander, Aftonbladet

?Sarah Sheppard har verkligen öga för det där, det som är roligt och som samtidigt förmedlar någonting om djurens liv.? Yukiko Duke, SVT Gomorron Sverige

?Fakta och humor mellan två pärmar. Mellan skratten får man massor av fakta som man inte visste att man alltid saknat.? Suzanne Frieberg, Sydsvenskan

?Humor och kunskap i en ljuv förening.? Jenny Berntson Djurvall, Naturmorgon, SR P1
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Rut och Rocky Rådjur