Koda bus och dataspel!
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
69
Utgivningsdatum
2016-08-26
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Crispin Ekström, Emilie (form)
Illustratör/Fotograf
Jennifer Nystedt
Dimensioner
220 x 230 x 10 mm
Vikt
407 g
SAB
uPubb
ISBN
9789129697995
Koda bus och dataspel!

Koda bus och dataspel!

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Spiral Svenska, 2016-08-26
139
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
I boken Bygg ditt eget dataspel! visade Måns Jonasson med enkla instruktioner och tydliga bilder hur man steg för steg kan just bygga sitt alldeles egna dataspel. Nu har det blivit dags att ta kodandet till nya nivåer!

Precis som i första boken utgår Koda bus och dataspel! från programmeringsspråket, Scratch, som skapats av MIT och är gratis att använda. I bokens tre projekt får vi lära oss att skapa egen musik, koda ett spökspel och inte minst att programmera ett tjuvlarm! Det är lätt att hänga med i instruktionerna, det är kreativt och framför allt är det väldigt roligt!

Måns Jonasson, född 1974, är en självlärd datanörd som startade Barnhack på sitt jobb på Internetstiftelsen i Sverige (IIS). Genom sina återkommande kurser har han delat sitt brinnande intresse för programmering och datorer med hundratals barn och unga. Böckerna i serien Programmera från Scratch lär barn och unga att enkelt göra sina egna dataspel och program.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Koda bus och dataspel!
  2. +
  3. Bygg ditt eget dataspel! : programmera från Scratch

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bygg ditt eget dataspel! : programmera från Scr... av Måns Jonasson (spiral).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Koda bus och dataspel!. Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas Varmt

    Denna fantastiska bokserie har fått min 10åriga dotter att vilja börja och fortsätta programmera. Språket Scratch är en bra början för barn att få in det som är viktigt i programmering. Själv började jag med TI-99 Basic en gång i tiden.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Måns Jonasson

Bloggat om Koda bus och dataspel!