Djuren i skogen ylar, piper & hoar (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Djuren i skogen
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2017-09-22
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Sarah Sheppard
Dimensioner
170 x 170 x 16 mm
Vikt
294 g
SAB
uUg
ISBN
9789129704297
Djuren i skogen ylar, piper & hoar (kartonnage)

Djuren i skogen ylar, piper & hoar

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2017-09-22

Slutsåld

Sarah Sheppards böcker om Djuren i skogen får nu sällskap av en högljudd lätesbok. Lyssna på djuren i skogen i ny ljudpekbok. Hur låter ugglan, groden, musen och räven? Lyssna och härma. Kul och aktiverande för de minsta barnen.

Sarah Sheppards Djuren i skogen tar ett personligt grepp på skogens invånare och introducerar stora och små djur för de minsta läsarna. I bokserien får man läsa sig vilka fiender som sover ihop, att haren äter sin mat två gånger och att ekorren inte gillar dåligt väder. Med humor och expertis är Sarah Sheppard en storfavorit hos tusentals barn. Med sina böcker om hajar, kartor, dinosaurier och djuren i den svenska skogen har hon lärt både unga och gamla saker vi inte visste vi ville veta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Djuren i skogen ylar, piper & hoar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kanon
  Per Nicklas Persson, 8 augusti 2019

  Fantastisk bok. Min dotter älska den från första dagen! Alla djurs läten är kanon. Om man har som tanke att ta med sina barn ut i skogen så dom kan lära sig känna igen ljuden

 2. Tråkig
  NT, 8 februari 2019

  De enda trevliga lätena i denna bok är koltrasten och ugglan, de andra är meningslösa och tråkiga. Lägg pengarna på något annat

 3. Väldigt lite text
  Elsa, 2 maj 2018

  Det är kul med ljuden men det är väldigt lite text och väldigt få sidor. Boken hade varit roligare om det stått mer i den.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sarah Sheppard