Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
361
Utgivningsdatum
2016-03-24
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
Dangerous Lies
Illustratör/Fotograf
Maria Källström
Dimensioner
210 x 143 x 23 mm
Vikt
460 g
SAB
uHce
ISBN
9789132167492

Ljug för mig

(10 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-03-24

SlutsåldLjug för mig är en het, romantisk thriller av den bästsäljande författaren Becca Fitzpatrick, som rönt enorma framgångar både i Sverige och utomlands med sin serie Fallen ängel.

Platsen där hon bor är inte hennes riktiga hem. Hon lever inte sitt riktiga liv. Stella är inte hennes riktiga namn. Stella blev vittne till ett mord, och har tvingats iväg från sitt hem och sin älskade pojkvän Reed. De är förbjudna att ha någon som helst kontakt. Nu befinner sig Stella i Nebraska, i ett vittnesskyddsprogram. Stella kan inte dölja sin ilska över att hon ska behöva genomlida en hel sommar bland bönder och cowboys på vischan. Hon är iskall mot allt och alla, inte bara den pensionerade polisdamen hon flyttat in hos. Men så en morgon vaknar hon av att grannkillen Chet klipper gräs utanför hennes fönster. Chet är otroligt snygg och charmig mot sin vilja blir Stella förälskad i honom.

Men ingen på den lilla orten kan någonsin få veta vem Stella egentligen är. Hennes liv är redan i fara, och risken för att bli upptäckt ökar för varje liten detalj hon berättar om sig själv. Tiden går, och hon börjar känna sig tryggare. Men det kan bli hennes sista misstag. Faran finns mycket närmare än hon tror...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ljug för mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. +++++
    Emelie (Stockholm), 23 mars 2016

    Läste ut den på två dagar. Om du gillar hennes andra böcker så kommer den här inte göra dig besviken. Väldigt bra bok! Rekommenderar hennes andra bok Black ice också! Den var spännade från första sidan till den sista. Kunde inte lägga ifrån mig någon av böckerna läste ut dom på samma vecka. Perfekt för dig som gillar romantik och spänning

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Becca Fitzpatrick