Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-09-04
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137141596
Maktspelet : sympatiska tekniker för att bestämma över allt och alla (e-bok)

Maktspelet : sympatiska tekniker för att bestämma över allt och alla E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-09-04

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Faktum är att det är många som inte vill att du ska läsa den här boken. Den ger dig nämligen mycket klara fördelar i konsten att få rätt.Hemligheten bakom att lyckas övertala någon är inte den du tror - det handlar sällan om inövad retorik eller välformulerade argument. Och det sker oftast helt utan att du vet att du blir påverkad. Fråga vilken högt uppsatt politiker, framstående företagsledare eller vilket religiöst överhuvud som helst.Snart är hemligheten din. I Maktspelet förklarar mästermanipulatören Henrik Fexeus dessa dolda tekniker genom praktiska och korta instruktioner som du kan använda i vilken situation som helst: på jobbet, bland vännerna eller hemma vid middagsbordet. Du får veta hur du får någon att tycka som du, vad det än gäller, när det än gäller. Vid löneförhandlingen, föreläsningen eller den första dejten. Välkommen till Maktspelet. Den snabba vägen till att få som du vill.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Maktspelet : sympatiska tekniker för att bestämma över allt och alla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Psykologiska trix men nedlåtande attityd
    Peter Thuresson, 15 april 2018

    Bra med trix och tips hur man kan påverka men jag blev trött på att konstant att få höra att mitt liv kommer att förändras, att jag trodde att jag visste men nu skulle jag få veta hur det egentligen ligger till. Författaren tror att han är så förträfflig och jag känner inte alls att jag hade så dålig koll på verkligheten innan jag började läsa boken.

    Innan jag hunnit läsa halva boken har jag fått en negativ attityd mot författaren och hans självgoda sätt och hans negativa och nedlåtande människosyn att jag inte läser klart boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Henrik Fexeus