Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-09-04
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137141602
Economista : ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv (e-bok)

Economista : ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-09-04

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Visste du att vi tjejer har sämre koll på privatekonomi än jämnåriga killar? Samtidigt har vi gått om killarna i utbildningsnivå, och inom en snar framtid även i arbetslivet. Vi behöver bli minst lika bra på att sköta vår egen ekonomi. För vem gör det annars?Att ta hand om dina pengar är detsamma som att respektera dig själv. Vi kallar det Economista: att styra din ekonomi och därmed ditt liv istället för att ekonomin styr dig. Precis som en fashionista bygger sin garderob, bygger en Economista sin ekonomi och sitt liv. När du sparar ihop en buffert så har du fuck off-pengar om chefen är en idiot och du helt enkelt vill rymma från vintermörkret till en solig plats. Boken ger dig enkla och konkreta verktyg för att finansiera dina studier, göra bostadskarriär, välja rätt chef, maximera dina inkomster, investera och shoppa långsiktigt. Du får energi över till viktigare och roligare saker än att ligga sömnlös av ekonomisk stress. Och det bästa av allt: Alla kan bli en Economista!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Economista : ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Vettig kunskap
    Amy, 7 juli 2019

    Väldigt bra bok som ger en tankeställare kring ens privat ekonomi och vad man kan tänka på. Mycket från boken kommer jag ta med mig resten av livet. Rekomenderar starkt för alla oavsett ålder eller livsituation.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna