Aldrig ensam (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Systrarna från Fjällbacka (del 2)
Antal sidor
323
Utgivningsdatum
2023-06-27
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
24 x 205 x 135 mm
Vikt
400 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789137501024

Aldrig ensam

(14 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-06-27
239
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
New York 1909

Aldrig hade väl Charlotta Hellberg trott att högen av hästdynga på Fifth Avenue skulle ge henne en karriär långt mer framgångsrik än hon någonsin vågat drömma om hemma i Fjällbacka. Bland operasångare, industripampar och charmiga kommunister hittar hon den frihet hon drömt om sedan hon var liten.

Systern Sigrid söker istället ett stabilt liv som maka och mor, men bekymren hopar sig då det inte blir några barn. Hon har allt, men ändå inget, och hennes Alexander är sig inte lik.

Deras yngsta syster, läraren Rut, väljer att stanna kvar nära Fjällbacka, där de mest utsatta barnen behöver henne i skolan och de nämnder hon är invald i. Barnauktionerna gör henne förtvivlad, och till sist finns ingen annan råd än att ingripa själv. Att hjälpa dem som har det svårt gör det lättare att bära hemligheten hon döljer för omvärlden.

När de alla förenas i New York är ingenting som det en gång har varit och katastrofen är skrämmande nära.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Aldrig ensam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Starka kvinnoporträtt
  bok_stavligt, 8 augusti 2023

  Andra boken om systrarna Hellberg är precis lika fantastisk som den första. Det är en känslosam berg-och dalbana berättad med stor värme.

  Vi följer Sigrid som är gift och bor i New York. Charlotta som reser dit för att hitta friheten. Och Rut som väljer att bli kvar hemma och utbilda sig till lärare. Trots att de bor på olika kontinenter och är ganska olika så finns de alltid där för varandra.

  Det är en intressant skildring ur ett historiskt perspektiv men framförallt så är... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 1 juli 2023

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Aldrig ensam, är en fristående fortsättning på boken Inte utan min syster, och böckerna är nummer ett och två i bokserien Systrarna från Fjällbacka. Jag har även läst den första boken, och jag tyckte mycket om den. Och det gjorde jag även med den här andra boken. Jag kan varmt rekommendera böckerna, som kan läsas fristående från varandra. Kan även rekommendera alla andra böcker från författaren Åsa Hellberg. Jag har läst allt som hon har gett ut, o... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Åsa Hellberg