Francesca (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Charlie Lager (del 2)
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2021-04-15
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
207 g
SAB
Hc
ISBN
9789137501666

Francesca

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-04-15
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Prisbelönta Lina Bengtsdotters uppföljare till succédebuten "Annabelle" är en gripande och suggestiv kriminalroman om förlust och utsatthet. Kriminalinspektör Charlie Lager är mitt uppe i en komplicerad utredning i Stockholm när hon får höra talas om tonårsflickan Francesca som för snart trettio år sedan försvann från trakten där Charlie själv växte upp. Något i det gamla olösta fallet påverkar Charlie och snart plågas hon också av märkliga drömmar om sin mamma Betty och diffusa minnen från uppväxten. När vännen Susanne ber om hjälp för att reda upp sitt liv bestämmer sig Charlie för att resa tillbaka till Gullspång. Men hon upptäcker snart att inte alla i bygden uppskattar att hon börjar gräva i Francesca-fallet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Francesca
  2. +
  3. Götgatsbacken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Götgatsbacken av Viktor Adolphson, Hans-Olov Öberg (pocket).

Köp båda 2 för 148 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Francesca. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Francesca
    betttybook (Sandviken), 8 januari 2022

    Kriminalinspektör Charlie Lager är tillbaka i tjänsten på NOA i Stockholm, men trots en engagerande ny utredning har hon tankarna kvar i Gullspång och då hennes barndomsvän Susanne ringer och berättar hur dåligt hon mår åker Charlie för att stötta henne. Journalisten Johan Ro som Charlie lärde känna under utredningen av Annabelle's försvinnande har nu tagit sig an ett trettio år gammalt fall och skrivit en artikel om 16-åriga Francesca Mild som försvann en oktoberkväll i Gullspångstrakten. <... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lina Bengtsdotter