Prestanda Startblock T (kartonnage)
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Prestanda Startblock
Utgivningsdatum
2011-05-13
Upplaga
1
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Originaltitel
Prestanda Startblock T
Dimensioner
297 x 210 x 11 mm
Vikt
620 g
ISBN
9789140673831
Prestanda Startblock T (kartonnage)

Prestanda Startblock T

Kartonnage Svenska, 2011-05-13
476
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast idag 9 december för leverans innan julafton
Prestanda Startblock består av övningsböcker för fordon- och transportprogrammets gemensamma kurser Fordons- och transportbranschens villkor och arbetsområden samt Fordonsteknik - introduktion.

Materialet består av övningar i form av praktiska utbildningsmoment. Momenten är baserade på ämnes- och kursmål samt vanligt förekommande arbetsuppgifter inom yrkesområdet. Övningarna kallas för uppdrag, moment. Varje moment har teoretiska instuderingsfrågor, praktiska instruktioner och en uppföljning. De teoretiska instuderingsfrågorna för momentet finns i Prestanda Startblock T. De praktiska delarna av momentet finns i Prestanda Startblock P. Uppföljningen, kunskapstestet för momentet finns i FT-test Startblock.

Prestanda Startblock T består av teoretiska instuderingsuppgifter mot Prestanda Bas 3.0 Fordonsteknik och Prestanda Branschkunskap. Läromedlet kan användas som en förberedelse inför att eleverna ska genomföra momentet praktiskt på verkstadsgolvet eller ett efterarbete, en fördjupning, efter att momentet utförts i praktiken. Fördelen med att denna teoretiska del ligger separerat från den praktiska är att eleverna kan arbeta med den på andra platser än i verkstaden och vid andra tider än under den verkstadsförlagda tiden. Facit till övningarna finns i Startblock Lärarwebb samt i de digitala läromedlen Prestanda Bas 3.0 Fordonsteknik och Prestanda Branschkunskap.

Prestanda Startblock T i korthet:
* teoretiska instuderingsuppgifter
* kan fungera som förberedelse inför ett praktiskt moment
* kan användas i fördjupningssyfte efter ett moment utförts i praktiken
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Prestanda Startblock T
  2. +
  3. Prestanda Startblock P

De som köpt den här boken har ofta också köpt Prestanda Startblock P av Kjell Anund, Sven Larsson, Anders Ohlsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 925 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Prestanda Startblock T