Kompetens Företagsekonomi 1 Paket fakta- och övningsbok - Digitalt + Tryckt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-03-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Eriksson, Magnus (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.) / Sonnby-Lindgren, Gunvor (förf.)
Dimensioner
29 x 280 x 197 mm
Vikt
1395 g
SAB
Qb
ISBN
9789144131795

Kompetens Företagsekonomi 1 Paket fakta- och övningsbok - Digitalt + Tryckt

Häftad,  Svenska, 2021-03-01
869
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kompetens är ett helt nyskrivet läromedelspaket för kursen företagsekonomi 1 - skapat idag, för elever som lever i samtiden och blickar mot framtiden!

I Kompetens ligger betoningen på elevernas förmåga att tillämpa sina kunskaper och färdigheter i företagsekonomi, för att de på så sätt ska utveckla ett flertal användbara och viktiga kompetenser.

I detta paket ingår elevpaketen till Kompetens Företagsekonomi 1 Fakta och Kompetens Företagsekonomi 1 Övningar. Bägge elevpaketen består av en tryckt bok och ett digitalt läromedel. Att arbeta både med papper och digitalt - s.k. blended learning - underlättar och förstärker lärandet.

FAKTABOKEN OCH ÖVNINGSBOKEN
I Kompetens Företagsekonomi 1 Fakta presenteras grunderna i företagsekonomi, med exempel hämtade från både elevernas vardag och dagens näringsliv. Genom hela boken kan eleverna se vilka kompetenser de arbetar med att utveckla - och hur långt de har kommit.

I Kompetens Företagsekonomi 1 Övningar får eleverna möjlighet att tillämpa kunskaperna från faktaboken - och arbeta vidare med sina kompetenser. Uppgifterna är av varierande typ och svårighetsgrad för att alla elever ska ha förutsättningar att nå kursmålen. De elever som har kommit lite längre får fler utmaningar. I redovisningsavsnittet kopplas övningarna till bokföringsprogram, för att göra steget till verkligheten litet.

DE DIGITALA LÄROMEDLEN
Den interaktiva faktaboken och övningsboken är bägge inlästa med autentiskt tal och textföljning. För elever med läs- och skrivsvårigheter är detta ett värdefullt hjälpmedel, liksom för elever med andra modersmål än svenska.

I faktaboken ingår dessutom bl.a. kapitelvisa sammanfattningar, genomgångar, digital ämnesordlista, filmer, case, interaktiva uppgifter och månadsvisa Kompetens-kryss. I övningsboken finns fler interaktiva uppgifter, självvärderingar, tester samt även här genomgångar och digital ämnesordlista.
* Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
* Interaktiva uppgifter
* Genomgångar
* Digital ämnesordlista
* Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
* Konkretiserande filmer och intervjuer
* Månadsvisa Kompetens-kryss
* Case
* Självvärderingar
* Test

De digitala läromedlen kan användas på dator, surfplatta och till stor del i mobil.

I de digitala läromedlen kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

Till läromedlet finns Kommentarer och lösningar och ett fylligt lärarmaterial som underlättar din planering och frigör tid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kompetens Företagsekonomi 1 Paket fakta- och övningsbok - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kompetens Företagsekonomi 1 Kommentarer och lös... av Maria Fridefors, Magnus Eriksson, Gunvor Sonnby-Lindgren (häftad).

Köp båda 2 för 1277 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna