Det professionella lärandets inneboende kraft (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2019-06-11
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
227 x 162 x 14 mm
Vikt
375 g
ISBN
9789144133904
Det professionella lärandets inneboende kraft (häftad)

Det professionella lärandets inneboende kraft

Häftad Svenska, 2019-06-11
327
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Lärares professionella utveckling betraktas ofta som ett universalmedel för att förbättra skolan, men faktum är att det sällan fungerar. I denna bok utvecklas ett perspektiv på professionellt lärande som har motiverat lärare och resulterat i stora förbättringar av elevers lärande, särskilt i traditionellt lågpresterande elevgrupper.

Timperley redogör för vad ledare, i skolan såväl som utanför skolan, kan göra för att främja lärares lärande på ett sätt som omedelbart gynnar eleverna. Kärnan i boken är en undersökande och kunskaps byggande cykel för lärare, som utgör ett viktigt redskap för att frigöra det professionella lärandets inneboende kraft. Boken innehåller en mängd konkreta exempel som bygger på verkliga erfarenheter.
Boken vänder sig främst till lärare som vill ta kontroll över sitt eget professionella lärande på ett sätt som gör skillnad för eleverna, och till skolledare som har till uppgift att främja lärares och elevers lärande.

Denna andra upplaga innehåller ett nytt svenskt förord, men inga innehållsmässiga förändringar jämfört med den första upplagan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det professionella lärandets inneboende kraft
  2. +
  3. Lärandets mångfald : om vuxenpedagogik och folkbildning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärandets mångfald : om vuxenpedagogik och folk... av Andreas Fejes (häftad).

Köp båda 2 för 704 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Det professionella lärandets inneboende k...