Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
146
Utgivningsdatum
2023-07-18
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
6 x 206 x 151 mm
Vikt
275 g
SAB
Oa:dd,Ea
ISBN
9789144156354

Att använda mixade metoder : en introduktion

Häftad,  Svenska, 2023-07-18
296
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att använda sig av mixade metoder har blivit allt vanligare bland studenter och forskare i samhälls- och utbildningsvetenskap. En sådan medveten integrering av olika metoder och data har många fördelar och möjliggör svar på fler och mer sofistikerade forskningsfrågor. Samtidigt kräver användningen av mixade metoder särskild hänsyn till allt från vetenskapsteoretiska positioner till forskningsdesign och avrapportering. I denna bok introduceras mixade metoder och författaren lotsar på ett handfast sätt läsaren genom forskningsprocessens alla moment.

Mixade metoder vänder sig främst till studenter i samhälls- och utbildningsvetenskap, men bokens praktiska orientering gör att den kan vara till hjälp även inom andra ämnesområden där mixade metoder kan användas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att använda mixade metoder : en introduktion
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (storpocket).

Köp båda 2 för 405 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gustav Lidén

  • Lokalt beslutsfattande

    Gertrud Alirani, Katarina Giritli Nygren, Gustav Lidén, Stig Montin, Jon Nyhlén

    Sverige har en lång tradition av beslutsfattande på lokal nivå. Inledningsvis omfattade det lokala beslutsfattandet främst äldreomsorg och skola, men under åren har det utökats till fler områden, såsom migration, miljö och lokal utveckling. Trots ...