Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2022-08-03
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
13 x 218 x 153 mm
Vikt
430 g
SAB
Qbab
ISBN
9789144159324
Smart samarbete : mot meningsskapande mikrosystem (kartonnage)

Smart samarbete : mot meningsskapande mikrosystem

Kartonnage,  Svenska, 2022-08-03
341
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vår värld blir alltmer komplex och sammanlänkad, och därmed ökar också behoven av att tillsammans kunna lösa svåra gemensamma utmaningar. Detta kräver i sin tur samarbetsformer som passar både för den specifika uppgiften och det organisatoriska sammanhanget. Många samarbeten grusas av alltför komplicerade strukturer och misslyckas med att koppla samman en uppgifts yttre motiv med individernas inre motivation.

Boken beskriver hur vi kan skapa smarta fungerande samarbetsformer i arbetslivet och samhället i stort. Det är samarbeten som formas och utvecklas genom meningsskapande mikrosystem, där individer, grupper och hela organisationer lär sig att navigera längs framkomliga vägar mot gemensamma mål. Med hjälp av teoretiska koncept från forskning och praktiska tillämpningar från olika verksamheter presenteras konkreta verktyg för en smartare samarbetsvardag.

Smart samarbete riktar sig till både yrkesverksamma och studenter som vill bli skickligare på att samarbeta generellt. Boken ger stöd och tips till ledare som systematiskt vill utveckla samarbetet i sin organisation och den är en användbar guide för medarbetare som vill bli smarta samarbetare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Smart samarbete : mot meningsskapande mikrosystem
  2. +
  3. Dumhetsparadoxen : den funktionella dumhetens fördelar och fallgropar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dumhetsparadoxen : den funktionella dumhetens f... av Mats Alvesson, André Spicer (pocket).

Köp båda 2 för 420 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »