Var blev du av Bernadette (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
349
Utgivningsdatum
2013-03-07
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Gudrun Samuelsson
Originaltitel
Where'd you go, Bernadette?
Dimensioner
218 x 142 x 28 mm
Vikt
513 g
SAB
Hce
ISBN
9789146221494

Var blev du av Bernadette

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-03-07

Slutsåld

Var blev du av Bernadette

Bernadette Fox är ökänd. Hon är en revolutionerande arkitekt som helt har slutat skapa. Hon är ett hot och en plåga för andra mammor i Seattle. Hon är hustru till datageniet Elgie Branch. Men för sin 15-åriga dotter Bee är hon inte bara mamma utan också bästa vän.

När Bernadette plötsligt försvinner sammanställer Bee brev, e-postmeddelanden, officiella dokument, rektorsrapporter, hemlig korrespondens, läkarjournaler och FBI-handlingar för att hitta sin mor.

Det blir till en fantastiskt rolig och gripande roman om missriktad genialitet och om relationen mellan en mor och en dotter i en absurd värld.

Var blev du av, Bernadette? gjorde omedelbar succé när den publicerades i USA, boken fick strålande recensioner och klättrade direkt upp på topplistorna.

Maria Semples bakgrund som manusförfattare till banbrytande tv-serier som Galen i dig och Arrested Development märks tydligt i den dråpliga, drastiska och rappa stil som genomsyrar debutromanen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Var blev du av Bernadette. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig och med högt tempo, författaren väver ihop hela...
    Therese, 1 augusti 2013

    Rolig och med högt tempo, författaren väver ihop hela boken bra på slutet. Det enda lilla minuset är att den i slutet kan bli lite långrandig i vissa stunder.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Semple