Handbok i konflikthantering (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Handbok i konflikthantering
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2000-10-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
220 x 160 x 16 mm
Vikt
400 g
SAB
Doka
ISBN
9789147061235
Handbok i konflikthantering (inbunden)

Handbok i konflikthantering

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2000-10-01
478
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Konflikter kan uppstå på alla arbetsplatser och i alla organisationer. Måste de vara så känsliga och jobbiga att hantera att man helst inte vill låtsas om dem?

Nej, konflikter behöver inte nödvändigtvis vara obehagliga eller till varje pris undvikas. Rätt hanterade kan konflikter utgöra en bas för utveckling. Handbok i konflikthantering hjälper dig att positivt och engagerat ta tag i konflikter när de uppstår, och ger dig de praktiska verktyg du behöver för att göra det på ett för alla parter tillfredsställande sätt.

Boken bygger på verkliga praktikfall, beskriver konflikters olika faser och visar på vilka sätt man bör hantera dem beroende på hur de utvecklas, och vem som bör göra det. Genom att läsa boken tillägnar du dig ett konstruktivt förhållningssätt och förbättrar avsevärt din konflikthanteringsförmåga. Med dessa insikter och färdigheter utvecklas du som människa och ledare, oavsett om du har en chefsbefattning eller inte.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Handbok i konflikthantering
 2. +
 3. Bearbetande samtal : krisstöd, avlastningssamtal, stress- och konflikthantering

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bearbetande samtal : krisstöd, avlastningssamta... av Claes-Otto Hammarlund (häftad).

Köp båda 2 för 904 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Handbok i konflikthantering. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Srbetsbok

  Jag tycker att boken beskrivit tydligt vad en konflikt igentligen är och hur den uppstår. Bra material till människor som ska jobba med människor

 2. Gjuten för praktiker
  Peter Henriksson, 8 oktober 2014

  Gediget hantverk som förmedlas på ett konkret och mycket lättläst sätt. Jobbar som chef och hanterar konflikter med regelbundenhet. Kan varmt rekommenderas för såväl blivande som nu verksamma chefer och ledare.

Visa alla 2 recensioner

Övrig information

Författaren Kjell Ekstam driver Personalkonsult AB i Helsingborg och är en ofta anlitad konsult och föreläsare. Han har även skrivit Arbetsplatsens svåra samtal samt Utbränning och mental utmattning.