Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Vart är du på väg - och vill du dit?
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2008-09-02
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
245 x 175 x 15 mm
Vikt
480 g
SAB
Dokb
ISBN
9789147089666
Vart är du på väg och vill du dit? (inbunden)

Vart är du på väg och vill du dit?

(16 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2008-09-02
317
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  165
Visa alla 1 format & utgåvor
Fler och fler söker meningen med livet och många letar i bokhyllan, där det idag finns ett överflöd av profeter, livskurer, psykostrategier och mystiska modeller.Dock finns där bara en fiskarpojk från Öckerö utanför Göteborg som gjort sunt förnuft till sin egen affärsidé. Den har tagit honom långt. Christer är idag en av landets mest anlitade föredragshållare. Han arbetar som coach, mentor och strateg för ledningen i några av landets största företag samtidigt som han alltid har det mänskliga perspektivet i fokus. Christers goda råd är precis lika meningsfulla för en företagsledare som för en pensionär, en student eller andra alldeles vanliga människor. "Vart är du på väg och vill du dit?" är Christers första bok. I den finner du summan av hans idéer, lättsamt och varsamt presenterade för dig som har båda fötterna på jorden men ändå tycker om att sväva ut ibland.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vart är du på väg och vill du dit?
 2. +
 3. Våga veckla ut dig : och frigör din omedvetna potential

De som köpt den här boken har ofta också köpt Våga veckla ut dig : och frigör din omedvetna p... av Christer Olsson (inbunden).

Köp båda 2 för 638 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Vart är du på väg och vill du dit?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra självhjälp bok
  Colomba, 22 april 2019

  Att leda sig själv, sina barn, sin kärlek, andra. Om optimism och om « lagom ».

  Mycket trevlig bok i sin genre.

 2. Tänkvärt
  Clara Andersson, 20 april 2017

  Många kloka tänkvärda citat som verkligen får en och stanna upp och fundera på omvärlden och varför vi agerar på ett visst sätt mot andra och mot sig själv

 3. Lära för livet på ett tänkvärt sätt.
  Stig Andersson, 26 oktober 2016

  Mycket tänkvärd bok om livet på vad Christer kallar sunt bond förnuft. Om familjen, jobbet, privatlivet, barnen m.m. Bra sammanfattande meningar av de olika avsnitten.

 4. Boktiteln "Vart är du på väg och vill du dit?" är...
  Beatrijs, 20 maj 2013

  Boktiteln "Vart är du på väg och vill du dit?" är mycket läsvärd för den som vill försöka förstå sig själv och kanske även andra. Detta är stå-upkomik på hög nivå, men allvaret finns hela tiden just bakom hörnet. Emellanåt kan berättelser ur Olssons privata liv kännas lite väl utlämnande, men det är även de som gör att också yngre och kanske ovana läsare finner en bok om personlig utveckling både läsvärd och spännande.
  En perfekt present till den lite äldre tonåringen, likaväl som till d... Läs hela recensionen

 5. Nja. författaren brister i vetenskapliga resonemang...
  Sebastian Lindqvist (Stockholm), 23 april 2013

  Nja. författaren brister i vetenskapliga resonemang och jag tycker innehållet upprepas och stundtals är det bara pladder. Inget för den som vill ha inspiration eller hjälp "på riktigt".

 6. Livskunskap
  Lasse, 19 januari 2010

  Har med stor glädje läst Christers bok. Det är flera saker jag gillar med boken. Att jag kan läsa boken som förälder, chef, make, man osv är ett stort plus. Boken spänner över livets olika skeden och det är oerhört nyttigt att bli påmind om de självklara sakerna som Christer berör. Saker jag vet att jag borde göra men inte gör. Tycker att Christer på ett tydligt och pedagogiskt sätt blandar sunt förnuft med vetenskap. Jag har använt tankarna och ideerna i boken både professionellt och privat.... Läs hela recensionen

 7. Vart är Christer Olsson på väg?
  Chia, 20 september 2009

  Den här boken är skriven så att man tycker sig befinna sig på en föreläsning av Christer Olsson. Han talar kring kapitlens tema i ganska vida rörelser och man undrar ibland vart han är på väg. Många gånger drar han till med generaliseringar - men står för det och ber läsaren följa med i tankegången i alla fall.
  Jag vet inte riktigt vem han ser som läsaren, men det är inga direkta nyheter han levererar utan mera levnadsvisdomar från någon som provat att gå en del av livets stigar. Och de... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Christer Olsson