Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Adesso sì
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2009-08-21
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
239 x 195 x 11 mm
Vikt
502 g
SAB
Fi
ISBN
9789147091683
Adesso sì 2 Kursbok (häftad)

Adesso sì 2 Kursbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2009-08-21
637
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Adesso sì är ett stadigt nybörjarläromedel i italienska med intressanta dialoger, berättande texter och realia, tydlig struktur och grammatik, och mycket hörförståelse. Digitalt elevmaterial ingår. Adesso sì 2 är uppbyggd på samma sätt som Adesso sì 1. Den håller ett lugnt tempo med långsamt stegrad svårighetsnivå och är anpassad till skolans steg 2-undervisning. Allt-i-ett-boken börjar med ett repetitionskapitel, Revisione, av steg 1. Sedan följer 8 kapitel som innehåller korta vardagsdialoger, berättande texter och realiatexter och musik som ger glimtar av vardagsliv och kultur i Italien. Till realiatexterna finns hjälpglosor bredvid texten. Basgrammatiken från Adesso sì 1 repeteras och varvas med presentation av nya grammatikmoment. I direkt anslutning till texter och grammatik finns variationsrika övningar, Esercizi, med träning i ordkunskap och kommunikation. Läromedlet innehåller många hörövningar och uppgifter där elevaktivitet och kommunikation står i centrum. All grammatik finns samlad i bokens Minigrammatica. Bokens texter är inlästa och ligger i det digitala elevmaterialet tillsammans med glosträning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Adesso sì 2 Kursbok
 2. +
 3. Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 796 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Adesso sì 2 Kursbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra!
  Erika , 4 april 2014

  Adesso si 2 allt-i-ett-boken är en riktigt bra studiebok, fungerar bra även till självstudier. Texterna känns uppdaterade och aktuella, övningarna är lätta att förstå och det finns bra grammatiköversikt.
  Kan rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna