Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Good Stuff Gold
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2012-05-30
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
265 x 195 x 8 mm
Vikt
320 g
SAB
Fe
ISBN
9789147092413
Good Stuff Gold B textbook (häftad)

Good Stuff Gold B textbook

Häftad Svenska, 2012-05-30
240
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Good Stuff Gold åk 7-9 uppfyller kursplanen i engelska i Lgr22
Vi har noga gått igenom Good Stuff Gold och säkerställt att läromedlet fungerar väl mot den nya kursplanen i Lgr22. Därför kan du som lärare känna dig helt trygg när du undervisar med Good Stuff Gold åk 7-9.

Med stor språkglädje!
Good Stuff Gold är vårt mest uppskattade engelskläromedel genom tiderna, känt för sina sprakande lekfulla texter och sin tydliga, lättjobbade struktur. Med Good Stuff Gold gör du engelskan lättillgänglig för eleverna så att alla kan nå sina mål.

Läs mer
Lekfullt och elevnära tilltal
Good Stuff Gold utmärks av ett lekfullt, elevnära tilltal i text och bild som gör det kul att lära sig engelska. De mest populära texterna ur Good Stuffs tidigare utgåva har behållits och kompletterats med nyskrivna dialoger, artiklar och berättelser. Böckerna är lika visuellt rika som tidigare upplaga, men på ett nytt sätt.

Lätt att individualisera
Har du elever på olika nivåer är Good Stuff Gold ett mycket användbart läromedel. Det varierade utbudet av texter och övningar stöttar ett mer individualiserat arbetssätt. Alla kan hitta rätt utmaning i Good Stuff Gold.
- Good Stuff Gold B, tänkt för åk 7, har populära teman som Money, Food, Schools, Free Time och Horror.
- Good Stuff Gold C, tänkt för åk 8, har spännande teman som World Fame, Love and Friendship, Gaming, Suspense och Crime.
- Good Stuff Gold D, tänkt för åk 9, bygger på utmanande teman som Animal Rights, That's Life!, War & Peace, Pressure och Music.

Komponenter i serien
- Digital (lärarlicens) innehåller allt lärarmaterial du behöver för undervisningen, oavsett om eleverna har de digitala eller tryckta komponenterna i serien, så det är här du hittar t.ex. facit till tryckt workbook och ljudfiler. Lärarlicensen är kopplad till Digital (elevlicens) så att du kan följa elevernas progression.

Helt digitalt läromedel för varje årskurs 7-9:
- Digital (elevlicens) med allt eleven behöver samlat: texter, ljud, interaktiva övningar, tester och mängdträning av glosor och grammatik.

I klasser som använder tryckta läroböcker finns för varje årskurs 7-9:
- Textbook - rikligt med texter på två nivåer
- Workbook - uppgifter med koppling till texterna
- Digitalt Övningsmaterial - med interaktiva övningar och texten i Textbook uppläst

Om författarna
Andy Coombs står för de flesta av de mycket uppskattade texterna i textboken. Han använder ofta egna erfarenheter som han samlar under sina många resor runt om i världen. Han har författat ett flertal textböcker i engelska för olika åldrar samt också rent skönlitterära böcker för barn och ungdomar. Andy kommer från England men bor i Sverige.
Annika Bayard har arbetat på högstadiet i många år där hon undervisat i svenska och engelska. Annika är en erfaren läroboksförfattare och har skrivit ett flertal böcker för skolans alla stadier.
Roland Hagvärn är liksom övriga författare erfaren läroboksförfattare. Han är verksam lärare i engelska och tyska på högstadiet.
Kjell Johansson är verksam lärare i tyska och engelska. Han undervisat från årskurs 1 till universitetet och har skrivit ett flertal läromedel från mellanstadienivå till gymnasiet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Good Stuff Gold B textbook
  2. +
  3. Ishavspirater

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ishavspirater av Frida Nilsson (inbunden).

Köp båda 2 för 412 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna