Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
H2000 Personlig försäljning
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2012-10-24
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
225 x 210 x 17 mm
Vikt
715 g
ISBN
9789147106134
H2000 Personlig försäljning 1 Fakta och uppgifter (häftad)

H2000 Personlig försäljning 1 Fakta och uppgifter

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2012-10-24
849
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I H2000-serien förenas teori med praktik. Serien omfattar läromedel för yrkesutbildningar inom handels- och administrationsyrkena. Böckerna i serien är särskilt framtagna för att passa på gymnasieskolans Handels- och administrationsprogram men de lämpar sig även för olika typer av bransch- och vuxenutbildningar. I samtliga böcker i serien varvas faktatexter med exempel, övningar och projekt. Till respektive faktabok hör en lärarhandledning.

För all typ av handel behövs kunskaper om och färdigheter i försäljning. En framgångsrik utbildning i personlig försäljning bygger på träning varvad med teori.
H2000 Personlig försäljning 1 tar på ett lättillgängligt sätt upp hela säljprocesen från förberedelse och säljplanering till eftervårdande kundarbete.
Huvudfokus i boken är försäljning i butik men innehållet är användbart även på annan typ av försäljning. Vidare tar boken upp begrepp som kundkännedom, lönsamhetsberäkning och lagar som berör branschen.
Till faktaboken finns en lärarhandledning.

Om författarna
Författare till Personlig försäljning 1 - med kunden i fokus! är Mats Erasmie och Anders Pihlsgård. Mats har arbetat som säljare, marknadschef och VD. Han har mångårig praktisk erfarenhet av säljutveckling, säljträning och ledarskapsutveckling. Anders är gymnasielärare i ekonomiska ämnen, samt medförfattare i ett stort antal ekonomiläromedel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. H2000 Personlig försäljning 1 Fakta och uppgifter
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 1049 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av H2000 Personlig försäljning 1 Fakta och uppgifter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Upprepande och delvis för lätt bok. Kunde tagit upp...
  AM, 18 april 2013

  Upprepande och delvis för lätt bok. Kunde tagit upp den psykologiska aspekten av försäljning med. I övrigt en bra nybörjarbok.

 2. Den är lättläst, men jag som är 22 och läser...
  CHansen, 16 april 2013

  Den är lättläst, men jag som är 22 och läser eftergymnasialt tycker att den är lite jobbig ibland, då den gärna blir överpedagogisk. Frågorna är väldigt luddiga, beroende på förmåga att analysera kan de anses rejält svåra, i förhållande till hur läskapitlen är upplagda.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna