Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
PP-serien
Antal sidor
131
Utgivningsdatum
2018-10-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
184 g
SAB
Qbf
ISBN
9789147113217
Personalvetenskapliga perspektiv på kommunikation (häftad)

Personalvetenskapliga perspektiv på kommunikation

Häftad Svenska, 2018-10-29
202
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Denna bok är en introduktion till området kommunikation. Den ger en översiktlig beskrivning av hur kommunikation tar sig uttryck i organisationer, såväl mellan människor i enskilda samtal som i olika typer av möten. Boken behandlar de färdigheter personalvetare kan behöva i sin yrkesutövning samt de utmaningar som finns inom området i en global och digital framtid. Centrala teoretiska perspektiv och aktuella forskningsresultat presenteras och belyses genom illustrerande och konkreta exempel

Läs mer
Personalvetenskapliga perspektiv är en serie av böcker som behandlar ämnen med relevans för blivande personalvetare och yrkesverksamma inom HR-fältet. De är teoretiskt och empiriskt underbyggda och ger genom konkreta exempel och intervjucitat från yrkesverksamma också en inblick i praktiken.
Böckerna vänder sig till studenter som läser en utbildning med inriktning mot personalvetenskap, men även till yrkesverksamma som vill förnya eller fördjupa sina kunskaper. Det personalvetenskapliga perspektivet innebär att böckerna har en flervetenskaplig ansats och belyser den aktuella frågan från olika håll och genom olika teoretiska ingångar.

Om författarna
Författarna till Kommunikation är verksamma vid Jönköping University samt vid Göteborgs universitet och är engagerade i forskning och undervisning inom arbetsorganisation, verksamhetsledning och lärande. Annika Engström är doktor i pedagogik samt lektor i arbetsorganisation och Mona Lundin är docent i pedagogik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Personalvetenskapliga perspektiv på kommunikation
  2. +
  3. Personalvetenskapliga perspektiv på lön och belöning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Personalvetenskapliga perspektiv på lön och bel... av Ylva Ulfsdotter Eriksson, Bengt Larsson, Petra Adolfsson (häftad).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »