Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
Upptäck Samhälle 4-6
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2015-02-12
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
297 x 215 x 10 mm
Vikt
441 g
ISBN
9789147119233
Upptäck Samhälle Lärarhandledning

Upptäck Samhälle Lärarhandledning

Spiral Svenska, 2015-02-12
1303
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Upptäck Samhälle uppfyller kursplanen i samhälle i Lgr22
Vi har noga gått igenom Upptäck Samhälle och säkerställt att läromedlet fungerar mot den nya kursplanen i Lgr22. Du som lärare kan därför känna dig trygg när du undervisar med Upptäck Samhälle.

Förstå fakta, upptäck samhället
Om eleverna ska växa upp och kunna delta i samhället behöver de förstå sammanhangen i SO-ämnena redan från början. Därför har vi lagt stort fokus på bilder som väcker tankar och faktatexter som alla elever kan ta till sig.

Läs mer
Alla ska hänga med
Texterna som är skrivna av ämnesexperter, har vi arbetat igenom mycket noga så att de är lättlästa. Fakta presenteras på ett sätt som liknar populärvetenskap med många ingångar till kunskapen: korta stycken, tydliga rubriker, bilder och bildtexter, faktarutor och förklarande illustrationer. Det gör det lätt också för svaga läsare att hänga med.

Allt stoff som kursplanen föreskriver
Med Upptäck Samhälle kan du vara säker på att du får med allt i din under visning som kursplanen kräver. Alla delar i serien är kopplade till det centrala innehållet i kursplanen och tränar de kunskaper som eleven ska utveckla.

Om författarna
Författaren, Göran Svanelid, tidigare lektor vid lärarutbildningen på Stockholms universitet, har skrivit många läromedel och medverkat vid framtagandet av kursplanen i samhällskunskap. Göran driver skolutveckling bland annat genom föreläsningar om generella (The Big 5) och ämnesspecifika förmågor i Lgr 11.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Upptäck Samhälle Lärarhandledning
  2. +
  3. Afghanerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Afghanerna av Åsne Seierstad (inbunden).

Köp båda 2 för 1562 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Göran Svanelid