Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kundresan
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2018-01-03
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 147 x 14 mm
Vikt
307 g
ISBN
9789147122509

Kundresan : din guide till hållbara kundrelationer

Häftad,  Svenska, 2018-01-03
450
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken hjälper dig att förstå vad kundresan är, hur man arbetar med kundresor och hur resultatet kan användas. Framför allt vill boken väcka tankar kring kundcentrering och varför det är viktigt!

HÅLLBARA KUNDRELATIONER skapas genom målmedvetet arbete. Förutsättningen är att erbjuda en kundresa som fungerar väl och är positiv. En bra kundresa är resultatet av ett systematiskt och väl genomtänkt arbete och berör så gott som alla delar av företaget. Ju mer kunskap du har om hur din kund upplever de olika stegen i sin kundresa, desto bättre kommer det gå att leverera en bra kundupplevelse. Konsumenter, kunder och företag - alla vinner på om fokus på kundresor ökar. Dessutom är det lönsamt!

Författarna vill inspirera till att få mer kundlighet i företag och organisationer. Kundlighet innebär att alltid utgå från kunden. Genom fokus på kunden och med kunden som utgångspunkt för sin verksamhet, finns bättre förutsättningar för ett framgångsrikt och lönsamt företag.

Boken riktar sig till dig som är chef, verksamhetsansvarig, projektledare eller affärsutvecklare men också till dig som sitter i företagsledningen. Boken kan även läsas med behållning av andra intressenter såsom aktiemarknaden, opinionsbildare och politiska intressenter.

Om författarna
Margareta Boström är expert inom konsumentbeteende och arbetar som affärsutvecklare och insightansvarig på en internationellt framgångsrik detaljhandelskedja. Hon har en bakgrund inom projektledning, butikskommunikation och marknadsföring både inom detaljhandeln, den akademiska världen och itbranschen.
Stefan Friberg har lång erfarenhet av försäljning, företagande och entreprenörskap. Han driver en konsultverksamhet med fokus på att få företag att tänka tillsammans med kunden i sina service- och försäljningsintensiva processer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kundresan : din guide till hållbara kundrelationer
  2. +
  3. I kundens skor : att skapa värde utifrån mottagarens perspektiv

De som köpt den här boken har ofta också köpt I kundens skor : att skapa värde utifrån mottag... av Klas Hallberg, Per Kristensson (pocket).

Köp båda 2 för 546 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna