Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
195
Utgivningsdatum
2019-03-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
247 x 176 x 15 mm
Vikt
486 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147127436
Förändringshandboken : för ledare och medarbetare (inbunden)

Förändringshandboken : för ledare och medarbetare

Inbunden Svenska, 2019-03-01
384
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att åstadkomma förändring i en verksamhet - det vill säga att få människor att göra något på ett annat sätt än tidigare - är krångligare än man kan tro. Det är lätt att falla tillbaka i gamla rutiner. Det här är en bok om hur man får människor att både kunna och vilja ändra sitt beteende mer permanent, i syfte att förverkliga en vision. Om hur man gör "det nya" till "det normala".

Läs mer
Ska kontoret bli aktivitetsbaserat, är det dags att byta ut det gamla IT-systemet eller ska kunderna göra mycket mer av jobbet själva, på nätet? Vill företaget öka mångfalden eller att skapa större delaktighet för medarbetarna? Att åstadkomma förändring i en verksamhet - det vill säga att få människor att göra något på ett annat sätt än tidigare - är krångligare än man kan tro. Det är lätt att falla tillbaka i gamla rutiner. Och sedan står man där med ett dyrt nytt IT-system som inte används som det var tänkt. Eller så sätter sig medarbetarna på samma plats varje dag ändå, precis som de alltid har gjort.
Det här är en bok om hur man får människor att både kunna och vilja ändra sitt beteende mer permanent, i syfte att förverkliga en vision. Om hur man gör "det nya" till "det normala". Författarens beskriver en modell över förändringsprocessen uppdelad i fyra huvudfaser - insikt, analys, planering och implementering - och leder läsaren steg för steg på vägen mot målet.

Om författarna
Kelly Odell är strategikonsult med inriktning mot förändringsledning. Han har mångårig erfarenhet av ledarrollen, bland annat som chef för Telia Mobile och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar. I dag är han verksam som konsult och utbildare med inriktning mot ledarskap, förändring och motivation. Kelly har tidigare skrivit den uppmärksammade boken Mänskligt ledarskap (Liber, 2014).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förändringshandboken : för ledare och medarbetare
 2. +
 3. Mänskligt ledarskap - 10 budord för den (o)fullständige ledaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mänskligt ledarskap - 10 budord för den (o)full... av Kelly Odell (inbunden).

Köp båda 2 för 657 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kelly Odell

 • Mänskligt ledarskap - 10 budord för den (o)fullständige ledaren

  Kelly Odell

  Kelly Odell är amerikanen som efter prästutbildning i USA och ekonomutbildning i Sverige gjorde kometkarriär med positioner som chef för Telia Mobile och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar. Han har av Veckans Affärer utsetts till en av Sver...

 • Mänskligt ledarskap

  Kelly Odell

  Kelly Odell är amerikanen som efter prästutbildning i USA och ekonomutbildning i Sverige gjorde kometkarriär med positioner som chef för Telia Mobile och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar. Han har av Veckans Affärer utsetts till en av Sver...