Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Den nya affärsredovisningen
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2021-08-17
Upplaga
22
Förlag
Liber
Dimensioner
25 x 290 x 201 mm
Vikt
605 g
SAB
Qbc
ISBN
9789147144075

Den nya affärsredovisningen : lösningar

Häftad,  Svenska, 2021-08-17
267
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den nya affärsredovisningen (DNA) är Sveriges äldsta och mest använda redovisningsbok med marknadens starkaste pedagogiska upplägg, och den vägleder studenten genom hela lärprocessen. Både lärare och studenter uppskattar hur grunderna i redovisning successivt byggs på med nya utmanande redovisningsområden.

Serien består av fyra delar (köps separat): en huvudbok, en övningsbok, ett separat lösningshäfte samt ett digitalt övningsmaterial.

Nyheter i upplaga 22
I den senaste upplagan har framförallt övningsboken och lösningarna moderniserats, genom att exempelvis lösningarna kompletterats med kommenterande text. Detta underlättar självstudier.

Ett viktigt område som uppdaterats är det som berör kassaflödesanalysen. Dessutom har ett genomgående hållbarhetsperspektiv integrerats.

Det digitala övningsmaterialet är en fristående produkt som ger studenten möjlighet att öva på och utveckla grundläggande förmågor inom redovisningsområdet, exempelvis genom begreppsträning och grundläggande kontering. Samtliga uppgifter i övningsmaterialet är självrättande.

Om författarna
Per Arvidson är lärare och forskare vid Företagsekonomiska institutionen vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet och konsult i Blueberryhill Management Consulting.

Thomas Carrington är professor vid Åbo akademi och docent vid Stockholms universitet. Thomas forskar huvudsakligen inom extern redovisning och revision.

Gustav Johed är lärare och forskare vid Stockholms universitet. Gustav undervisar främst i externredovisning och forskar om redovisningens roll i bolagsstyrning.

Isabella Nordlund är doktorand vid Handelshögskolan i Stockholm och har dessförinnan under flera år undervisat i affärsredovisning vid Stockholms universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den nya affärsredovisningen : lösningar
  2. +
  3. Den nya affärsredovisningen : övningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den nya affärsredovisningen : övningar av Per Arvidson, Thomas Carrington, Gustav Johed, Isabella Nordlund (häftad).

Köp båda 2 för 726 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna