Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Närhet trots avstånd
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2022-07-28
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
11 x 200 x 143 mm
Vikt
315 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147144662
Närhet trots avstånd : att leda och samarbeta på distans (häftad)

Närhet trots avstånd : att leda och samarbeta på distans

Häftad,  Svenska, 2022-07-28
339
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Det finns stora vinster med att bli bra på att leda och samarbeta på distans. Idag står många arbetsplatser i startgroparna för att utforska hur distanssamarbete kan se ut när vi själva sätter ramarna. Vi är på många sätt i början av resan, och det finns inget facit att tillgå. Något som kan vara frustrerande, men även befriande.

När medarbetare befinner sig på olika platser är det lätt att förlora varandra ur sikte. Men oavsett om man är verksam på ett kontor på andra sidan jorden, arbetar hemifrån på tisdagar eller frilansar utan fast kontorsplats, är hemligheten bakom ett framgångsrikt distansarbete inte tekniken, utan själva kulturen. Den här boken handlar om vad som händer efter det att kameran är på plats och ljudet fungerar. När det riktiga samarbetet ska börja.

Närhet trots avstånd är en praktisk handbok som vänder sig till alla, oavsett roll, arbetsuppgifter eller arbetsplats - till ledare, medarbetare, fastanställda, frilansare, projektanställda och studenter. Med fast hand leder oss Johanna Olsson genom en mängd konkreta vardagssituationer som möten, rutiner, strategier och teamformationer. I verktygslådan finns teorier, reflektioner, modeller, övningar, tips, råd, intervjuer, egen gedigen erfarenhet samt kunskap från organisationer världen över.

Om författaren
Johanna Olsson driver konsultbolaget The Hows tillsammans med kollegor. Hon har en bakgrund som Kaospilot samt på utbildningsföretaget Hyper Island, där hon stöttat såväl organisationer som individer i nya arbetssätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Närhet trots avstånd : att leda och samarbeta på distans
  2. +
  3. Ledarskap för förändring och förnyelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ledarskap för förändring och förnyelse av Magnus Forslund (häftad).

Köp båda 2 för 704 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johanna Olsson