Bli rik långsamt! (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2019-09-06
Upplaga
1
Förlag
Caprivi Publishing
Dimensioner
210 x 147 x 14 mm
Vikt
319 g
ISBN
9789151927336
Bli rik långsamt! (häftad)

Bli rik långsamt!

Häftad Svenska, 2019-09-06
269
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Många drömmer om att bli rika, eller åtminstone ekonomiskt oberoende så att de inte behöver oroa sig över om pengarna ska räcka. De tror att man måste ha en hög inkomst, ta stora risker, jobba dygnet runt eller göra ett "klipp" för att bli rik.

Det är helt fel. Även vanliga människor med små inkomster kan bli välbeställda på sikt, utan större ansträngning eller risk. Men för att nå målet gäller det att skaffa sig ett antal insikter, mentala verktyg och en praktisk ekonomisk filosofi för sin vardag.

I denna bok får du lära dig hur du ska tänka och agera för att nå din dröm om ekonomisk framgång. Du lär dig om "det magiska trollspöet" som omärkligt förvandlar små sparmedel till stora tillgångar, om 8-regeln för att minska dina utgifter, och flera andra knep för att spara pengar, öka dina inkomster och göra de investeringar som på sikt kommer att göra dig rik.

Peter Karaszi och Ali Kashani är författare, egenföretagare och privatekonomiska experter som själva använt knepen i denna bok för att bli miljonärer.

"Användbara tips"
"Boken har mycket användbara tips och är skriven på ett lättillgängligt sätt. Författarna lyckas verkligen förmedla att det inte behöver vara så komplicerat att få kontroll över sin privatekonomi, och att komma igång att spara."
Eva Reimers, kommunikationschef, Fondbolagens förening

"Guidar läsarna till en ljusare ekonomisk framtid"
"Svenskarna är ett av världens mest aktiesparande folk. I få andra länder finns samma intresse för privatekonomi. Trots det har det saknats en riktigt bra bok som på ett pedagogiskt, enkelt och begåvat sätt guidar läsarna till en ljusare ekonomisk framtid. Fram tills nu. "Bli rik långsamt!" är denna bok."
David Augustsson, kommunikationschef, Stockholmsbörsen (Nasdaq).

"Du blir garanterat miljonär"
"Boken är en guldklimp. Den är enkel att läsa och förstå, och samtidigt praktisk och fullmatad med klokhet. Använder du verktygen i boken kommer du garanterat att bli miljonär."
Patrik Nilsson, grundare, Företagande.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bli rik långsamt!
 2. +
 3. Investeraren - Allt du behöver veta om finansmarknaden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Investeraren - Allt du behöver veta om finansma... av Jonas Bernhardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Ekonomi för dummies - Finn din väg till ett rikare liv

  Ali Kashani

  Hur skulle det vara att med några enkla knep ta full kontroll över din ekonomi? I boken Finn din väg till ett rikare liv kan du både få en grundläggande ekonomisk utbildning, samtidigt som du får tips på hur du ska lägga upp en långsiktig ekonomis...

 • Radical Generosity

  Ali Kashani

  What does it mean to practice radical generosity? What if the concept of "citizen" implied "world citizen?" Is cosmopolitanism possible? Ali Kashani argues, the rise of the far right political discourse, xenophobia, and the cur...

Bloggat om Bli rik långsamt!