När jag tog slut : 14 kvinnor om utmattning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2020-02-21
Upplaga
1
Förlag
Domanda förlag
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
206 g
SAB
Doka,Lz
ISBN
9789151934433
När jag tog slut : 14 kvinnor om utmattning (häftad)

När jag tog slut : 14 kvinnor om utmattning

Häftad Svenska, 2020-02-21
246
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken vill trösta och peppa dig som varit där och ge stöttning till dig som har någon nära som drabbats. För chefer och medarbetare kan boken användas i samtalsgrupper som en del i arbetet att förebygga stressrelaterad ohälsa. Den vänder sig också till dig som är beslutsfattare i frågor som rör arbetsliv, vård och jämställdhet.
Författaren Ingrid Skarp: "Boken kom till i en vilja att utforska berättelserna bakom de höga sjukskrivningstalen. Jag saknade en djupare analys av varför så många drabbas. Jag ville förstå orsakerna bakom och låta ett par kvinnor dela hela sin historia. Den kör av röster som boken blivit visar på något som sträcker sig bortom den enskilde individen - det väcker frågor om vilket sorts samhälle vi vill leva i och vad som egentligen kännetecknar ett gott liv.
"Den här boken är resultatet av ett fantastiskt arbete. Deltagarnas berättelser kommer verkligen till liv och visar att det behövs en samhällsomvandling om vi ska bukt med problematiken kring utmattning." Aleksander Perski, stressforskare
"Kvinnornas berättelser är både skrämmande och gripande. När jag tog slut är en välskriven och tankeväckande bok till tröst för andra drabbade och deras anhöriga. Det är också en bok för arbetsledare, politiker och andra makthavare som ytterst bär ansvaret för dagens ohållbara arbetsliv." Annette Sjöberg, BTJ-häftet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När jag tog slut : 14 kvinnor om utmattning
  2. +
  3. Allt vi inte ser : så påverkas du av det osynliga arbetet - hemma och på jobbet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt vi inte ser : så påverkas du av det osynli... av Thor Rutgersson, Ida Östensson (kartonnage).

Köp båda 2 för 441 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ingrid Skarp