Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2018-12-13
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
244 x 176 x 18 mm
Vikt
720 g
SAB
Vl
ISBN
9789152331163
Psykiatri 1, upplaga 2 (häftad)

Psykiatri 1, upplaga 2

(4 röster)
Häftad Svenska, 2018-12-13
489
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad är psykisk ohälsa och vad sysslar psykiatrin med? Det är frågor som du kan få svar på i boken Psykiatri 1. Boken är i första hand skriven för kursen Psykiatri 1 på Vård- och omsorgsprogrammet men den kan även användas i andra utbildningar.

Beskrivningarna av symtom, vård och behandling vid psykiska problem och sjukdomar utgår från vetenskaplig kunskap. Kursen Psykiatri 1 ska ge förståelse för och kompetens att möta människor med psykisk ohälsa. I boken kommer därför också de verkliga experterna till tals, det vill säga personer som har egna erfarenheter av psykisk ohälsa.

Boken är överskådlig och nära knuten till ämnesplanen. Som stöd för lärandet finns olika typer av uppgifter att arbeta med i anslutning till texten och i kapitelsluten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Psykiatri 1, upplaga 2
  2. +
  3. Etik och människans livsvillkor Andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Etik och människans livsvillkor Andra upplagan av Katri Cronlund (häftad).

Köp båda 2 för 952 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann-Marie Göransson

  • Psykiatri 1

    Ann-Marie Göransson

    Psykiatri 1 beskriver hur personer med olika psykiska funktionsnedsättningar upplever att drabbas av psykisk ohälsa. Deras berättelser åtföljs av strukturerade beskrivningar av hur psykisk ohälsa kan ta sig uttryck i form av olika symtom och andra...

Bloggat om Psykiatri 1, upplaga 2