Våga våga : 100 inspirerande kvinnor om mod och vägen till eget företag (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2022-03-08
Upplaga
1
Förlag
Våga Våga HB
Medarbetare
Engardt, Lisa (form)
Dimensioner
310 x 220 x 32 mm
Vikt
2000 g
SAB
Qba,Ls
ISBN
9789152718223
Våga våga : 100 inspirerande kvinnor om mod och vägen till eget företag (inbunden)

Våga våga : 100 inspirerande kvinnor om mod och vägen till eget företag

Inbunden,  Svenska, 2022-03-08
523
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Boken Våga Våga handlar om mod. Mod att gå sin egen väg och följa sin inre kompass. På Gotland är kvinnorna bäst i landet på att starta företag. Vad beror det på? Vad har dessa kvinnliga företagare gemensamt och vad kan vi lära oss av dem?

I den här boken porträtteras 100 kvinnliga företagare i alla möjliga olika branscher. Några är nystartade, andra har drivit eget i hela deras yrkesverksamma liv. Alla delar de med sig av sin unika historia, kunskap och erfarenhet. Vad fick dem att våga? Vad driver dem framåt? Hur mäter de framgång? Och vad har de för tips till dig som vill men ännu inte vågat? Det och mycket mer får vi ta del av i denna porträttsamling som genom ord och unika bilder ger inspiration, motivation och en fantastisk läsupplevelse.

Bakom boken står Annika, Caisa och Emma. Tre kvinnor som själva driver egna företag, inom helt olika branscher och med helt olika förutsättningar. Tillsammans inte bara såg de att det fanns något speciellt med kvinnorna som drev eget på Gotland, utan de trodde så mycket på kraften i detta att de bestämde sig för att göra en bok. En bok om 100 kvinnliga gotländska entreprenörer. Om dessa kvinnors resa mot och med eget företag. En bok som de hoppas ska inspirera fler att följa sina drömmar och visioner. En bok om att våga VÅGA.

"Tillsammans vill vi ge inspiration ock kraft till dig som läser. Vi hoppas att boken ger dig mod att våga följa ditt hjärta."

Skribent: Caisa Gyllgårde
Fotograf: Emma Jönsson Dysell
Initiativtagare: Annika Gustavsson Nyberg
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga våga : 100 inspirerande kvinnor om mod och vägen till eget företag
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 723 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »